Vlad Ichim Posted December 19, 2020 Report Share Posted December 19, 2020 Buna seara. Am si eu o mica problema. Ieri mi-am achizitionat un PC de gaming cu sistemul de operare Ubuntu. E prima data cand folosesc un sistem de genul, nu sunt foarte experimentat in el, iar in seara asta am intampinat o problema. Cand vreau sa ma conectez, pun parola, apoi ma da din nou in locul in care trebuie sa o introduc, si nu inteleg de ce. Va rog, daca ma poate ajuta cineva, as aprecia un raspuns rapid si pe intelesul meu, multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+eternity Posted December 20, 2020 Report Share Posted December 20, 2020 De ce te-ai chinui cu Ubuntu? Nu este un sistem de operare făcut pentru jocuri, cât despre parola nu putem știi odată ce ți-ai pus tu una. Recomandarea mea este să ceri cuiva să-ți pună Windows 10 pe un stick și să reinstalezi sistemul de operare. Quote steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Ichim Posted December 20, 2020 Author Report Share Posted December 20, 2020 Se poate sa imi instaleze cineva Windows-ul cu pc-ul blocat? Am incercat si acum sa il deblochez, acelasi lucru ca aseara, nici un rezultat. Multumesc pentru raspuns oricum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Ichim Posted December 20, 2020 Author Report Share Posted December 20, 2020 4 hours ago, Vlad Ichim said: Se poate sa imi instaleze cineva Windows-ul cu pc-ul blocat? Am incercat si acum sa il deblochez, acelasi lucru ca aseara, nici un rezultat. Multumesc pentru raspuns oricum! Am rezolvat problema, i-am instalat Windows 10 pana la urma, merge brici multumesc oricum pentru sfat, toate cele bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+strong Posted December 20, 2020 Report Share Posted December 20, 2020 12 hours ago, sharosky said: De ce te-ai chinui cu Ubuntu? Nu este un sistem de operare făcut pentru jocuri, cât despre parola nu putem știi odată ce ți-ai pus tu una. Recomandarea mea este să ceri cuiva să-ți pună Windows 10 pe un stick și să reinstalezi sistemul de operare. Majoritatea calculatoarelor prebuilt vin cu ubuntu instalat Quote — steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluXuan Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 (edited) Doar pentru viitor la login screen apesi combinatia de taste ctrl+alt+f1 si te va muta in modul cli introduci user enter parola enter si apoi startx enter Edited January 7, 2021 by FluXuan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts