Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare, după cum zice și titlul, vând un server dedicat OVH GAME. Se oferă și contul principal pe care este dedicatul.

Specificații dedicat:

• Procesor Intel i7-6700K;
  • RAM 64GB DDR4 GAME;
  • 2 x SSD NVMe 960GB Enterprise Class Soft RAID;
  • Conexiune 1GBps;
  • Locație Gravelines (GRA2) - France;
  • Protecție anti-DDoS OVH GAME.

* Server-ul vine instalat cu Proxmox VE 6.
* Server-ul are cumpărate 14 IP-uri suplimentare (1 IP = 2.4€ + TVA / IP-urile se plătesc o singură dată, eu le-am plătit, deci nu mai e nevoie să plătiți aceste 14 IP-uri). Pe unul dintre IP-uri a fost ținut un server CS 1.6 care a avut boost-uri lunare (a ajuns în top 900 mondial).
* Dedicatul expiră pe data de 26.02.2021.

Prețul este de 50€. Plata lunară la dedicat este de 69.99€ + TVA, este prins la oferta de Crăciun, el fără ofertă costă 125€ (posibil să fie alt preț, nu mai știu exact cât).

Image
Image

CONTACT DISCORD:  TheShadow#5195

Edited by d e a l e r -

Tu confrunți cu o problemă la platforma IPS? Vrei să adaugi sau să modifici ceva și nu te pricepi? Adaugă-mă pe Discord [D E A L E R -#3474] și te ajut gratis!

Posted (edited)

Vândut, un membru din staff poate închide acest topic!

Edited by d e a l e r -

Tu confrunți cu o problemă la platforma IPS? Vrei să adaugi sau să modifici ceva și nu te pricepi? Adaugă-mă pe Discord [D E A L E R -#3474] și te ajut gratis!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.