Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare!

Caut parteneri pentru o comunitate deschisă în luna Decembrie a anului trecut (de atunci până acum comunitatea a rulat non-stop, fără reinstalări – nici nu avem de gând asta). Toate costurile sunt suportate de către noi. Doresc doar câteva persoane serioase care să ajute la dezvoltare (să formeze un staff competent, să promoveze zilnic comunitatea prin reclame, etc.). În acest moment avem un server de CS:GO mod Arena (în lucru, va fi deschis zilele următoare), un server de TeamSpeak3 (configurat) și 4 servere CS 1.6 hostate la NeoServer.Ro pe care le oferim gratuit spre administrare.

Dacă este cine interesat și vrea să facă parte dintr-un proiect serios îl aștept cu un PM cu o mică prezentare a lui și cu ce poate ajuta comunitatea.

Numai bine!

Tu confrunți cu o problemă la platforma IPS? Vrei să adaugi sau să modifici ceva și nu te pricepi? Adaugă-mă pe Discord [D E A L E R -#3474] și te ajut gratis!

• 3 months later...
Posted

🆙

Revin cu un reply la acest topic. Avem nevoie de fondatori serioși care pot ajuta la creșterea activității comunității.

ℹ️ Platforma pe care rulează comunitatea (IPS) este licențiată.

Cine este interesat este rugat să-mi dea un PM aici sau pe Steam (https://steamcommunity.com/id/dealeru).

Tu confrunți cu o problemă la platforma IPS? Vrei să adaugi sau să modifici ceva și nu te pricepi? Adaugă-mă pe Discord [D E A L E R -#3474] și te ajut gratis!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 8/8/2021 at 12:12 PM, d e a l e r - said:

Anunț valabil!

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.