Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tocmai ce m-am confruntat cu dilema din titlu, si asta pentru ca se stransesera 7 pagini a cate 25 de utilizatori marcati ca spammeri, in mare parte boti, dar si utilizatori reali care si-au facut un cont doar pentru a posta reclama. Ideea e ca nu imi doresc astfel de utilizatori pe forum si totodata nici in baza de date, asa ca am cautat rapid o modalitate sa-i sterg. Metoda este "tricky" drept pentru care am considerat ca merita expusa in acest topic.

Daca veti incerca sa efectuati o cautare avansata dupa grupuri veti vedea ca "Spammers" nu se afla printre filtrele cautarii drept pentru care va trebui sa recurgeti la urmatorii trei pasi:

1. Efectuati o cautare avansata fara sa introduceti nimic in campurile afisate (ACP -> Members -> rotita din casuta de cautare -> scroll pana vedeti butonul de cautare -> click pe Search)

cautare avansata IPS 4

2. Apasati apoi pe grupul "Spammers" din partea superioara a paginii dupa care pe optiunea "Prune members found". Asigurati-va ca ati selectat grupul Spammers si eventual calculati inainte cam cati membrii ar trebui sa fie pentru a nu va trezi ca stergeti altceva. Ca masura preventiva este recomandat sa faceti si un backup al bazei de date inainte de aceasta operatiune.

Prune Members Found

3. Un mesaj de confirmare in care vi se va spune numarul total de membrii ce vor fi stersi (in cazul meu 7 pagini x 25 de utilizatori pe pagina = 175, in mesaj mi se spune ca vor fi stersi 173 semn ca pe o pagina sunt 23 de utilizatori, deci este in regula) va fi afisat pe ecran, iar daca totul este conform calculelor va trebui sa apasati butonul Continue iar acestia vor fi stersi.

Confirma stergerea

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.