gaby Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Daca stiti sistemul de operare Macintosh (Mac) probabil ca stiti despre ce e vorba. Daca nu, va voi explica in cele ce urmeaza: Rocket Dock este un software care va da posibilitatea de a folosii o noua bara de instrumente pe desktop-ul dumneavoastra. Acesta infrumuseteaza desktop-ul, il impopotoneaza , si va usureaza munca. Programul are peste 20 de skin-uri, fonturi si culori customizabile, numai sa va fie pe plac. As vrea sa mai subliniez ca programul nu mananca multe resurse si este facut special pentru Windows Vista. Un filmulet precum si link-ul de download mai jos: Download: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted July 9, 2008 Author Report Posted July 9, 2008 chiar am vrut sa testez, deci, ai incercat si merge sigur ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Hell_Spawn Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Eu am dar nu am downloadat de pe linkul spus de tine, si da merge foarte bine
gaby Posted July 10, 2008 Author Report Posted July 10, 2008 Multumim de informatie , e binevenita. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cristi T Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 este foarte marfa gadgetul asta , ma distrez de minune cu el si deja imi este de folos . Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now