Jump to content

Question

Posted

Salut,incerc sa creez un forum IPB si am o problema,am observat ca alte forumuri pot afisa mai multe aplicatii gen donate goal,lista de servere etc pe acceasi pagina(forum home) dar eu nu pot sa afizez decat cate o aplicatie pe rand,setand aplicatia respectiva ca default din ADMIN CP,ce se poate face?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
24 minutes ago, Florin26 said:

Salut,incerc sa creez un forum IPB si am o problema,am observat ca alte forumuri pot afisa mai multe aplicatii gen donate goal,lista de servere etc pe acceasi pagina(forum home) dar eu nu pot sa afizez decat cate o aplicatie pe rand,setand aplicatia respectiva ca default din ADMIN CP,ce se poate face?

Am aflat ca se poate realiza prin page builder dar la mine in admin cp nu imi apare, nu mai exista pe 4.6?

• 0
Posted
19 minutes ago, Florin26 said:

Am aflat ca se poate realiza prin page builder dar la mine in admin cp nu imi apare, nu mai exista pe 4.6?

Detii o licenta activa, sau un forum nulled?

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• 0
Posted
2 hours ago, dOc MFX said:

Detii o licenta activa, sau un forum nulled?

Detin o licenta activa dar intre timp am rezovlat problema , trebuie cumparata functia pages oricum multumesc, se poate da close la topic 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.