Cristi T Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 link : http://ropichost.tk/ cel mai recent proiect al meu , un site de image hosting . viteza de upload destul de buna zic eu , spatiu este deocamdata suficient , la design mai trebuie lucrat dar nu prea am nicio idee momentan poate ma ajutati voi. astept pareri pro si mai ales contra ca stiu ca mai am de munca. numai bine ! @ gaby : Attachments Global Space Left: 48.83mb vad ca nu prea mai aveti spatiu pentru hostat poze " daca vrei poti sa faci un anunt sa hostati pozele la mine Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
gaby Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 cand intru pe site, pe index nu vad decat banner-ul de la trafic.ro si codul: <link href="css/style.css" rel="styleshe Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cristi T Posted July 6, 2008 Author Report Posted July 6, 2008 mi-a spus cineva ca intra cu internet explorer si nu vede absolut nimic , eu il accesez cu mozila si se vede perfect si nu doar la mine . tu cu ce lai accesat si ai idee de ce nu il vede IExpl Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
gaby Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Vizualizare in Mozilla: Vizualizare in Internet Explorer 7: Cred ca este din cauza frame-ului pe care l-ai pus, incearca sa folosesti <iframe></iframe> Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Acrono Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 La mine merge... Ce pot sa spun despre el, e doar un site unde ai incarcat un script de hosting... Nu pricep insa de ce nu va luati domenii .com, .ro si va luati .tk ? Care e avantajul ? Telefoane, laptopuri, tablete
Cristi T Posted July 6, 2008 Author Report Posted July 6, 2008 nu tre sa faci o facultate ca sati dai seama care e diferenta intre un domeniu moka (.tk) si unul cu plata ( .ro .com etc. ) deocamdata e practic scriptul stock dar am planuri destul de mari cu el , vreau sai schimb aspectul radical cum o sa am timp si inspiratie. sper sa iasa ceva frumos. Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
Tavicu Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 @ gaby : Attachments Global Space Left: 48.83mb vad ca nu prea mai aveti spatiu pentru hostat poze " daca vrei poti sa faci un anunt sa hostati pozele la mine ← Aceea este limta care o are fiecare user! Fiecare user poate sa hosteze pana la 50mb prin Attachaments.
Cristi T Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 Vizualizare in Mozilla: Vizualizare in Internet Explorer 7: Cred ca este din cauza frame-ului pe care l-ai pus, incearca sa folosesti <iframe></iframe> ← scuza-mi stangacia dar poti sa detaliezi ce vroiai sa fac , scriptul asta e mai ciudat lucreaza cu module si este cu template Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
gaby Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Asta este codul tau sursa !<html> <head> <title>ropichost.tk</title> <meta name="description" content="ropichost.tk"> <meta name="keywords" content="ropichost.tk"> </head> <frameset rows="*,0" framespacing="0" border="0" frameborder="NO"> <frame src="http://ropichost.hostsnake.com" name="dot_tk_frame_content" scrolling="auto" noresize> </frameset> <noframes> <body> </body> </noframes> </html>[/code] Iar codul de mai jos nu este vizibil in sursa, daca accesez site-ul cu Internet Explorer. [code] <frameset rows="*,0" framespacing="0" border="0" frameborder="NO"> <frame src="http://ropichost.hostsnake.com" name="dot_tk_frame_content" scrolling="auto" noresize> </frameset> Acest cod este generat automat de cei de la TK ? din cate imi dau seama se pare ca da... ai acces la modificarea lui ? daca da, ziceam sa folosesti <iframe></ifrane> Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now