ovidiuov Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Am resetat parola contului de Facebook folosind o cerere de resetare primita pe gmail. Dupa 3 zile citind mesajele din inbox, am redeschis mesajul cu cererea care continea codul numeric de recuperare si observand ca la finalul ei apare: "Daca nu ai solicitat o parola noua, anunta-ne!" Am dat clic pe aceasta optiune din curiozitate, desi solicitarea a fost a mea. M-am speriat vazand ca s-a deschis o pagina in care erau alte 2 optiuni de bifat, am inchis, schimband iar parola cu una mai complexa. Imi puteti spune daca as putea avea neplaceri din aceasta cauza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Nu. Atat timp cat tu ai generat resetarea parolei, si daca nu mai are altcineva access la contul tau, vei fi ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiuov Posted January 8, 2022 Author Report Share Posted January 8, 2022 Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts