Jump to content

Mi se restarteaza calculatorul cand ma joc

Recommended Posts

Salut!De la o vreme pc-ul meu a inceput ea isi dea restart singur cand ma joc ceva.Inainte nu facea asa si nu stiu de ce acum o face.De mentionat ca am o placa video integrata daca afecteaza intr-un fel.Pe net am citit ca ar putea fi problema sursa,am o sursa segotep de 500w.Aveti vrei solutie?

Ar trebui sa descrii mai mult problema. Se restarteaza in mai multe jocuri (asta daca joci mai multe), sau doar intr-un anumit joc? Ai incercat sa vezi cam dupa cat timp se restarteaza? Banuiesc ca apuci sa te joci putin dupa care se restarteaza, nu? In prima faza ma duc cu gandul ca se supraincalzeste. De obicei asa se manifesta cand procesorul ajunge la o temperatura prea ridicata (ca sa nu se parleasca se restarteaza).

Ar trebui sa incerci sa monitorizezi putin temperaturile. Poate s-a umplut de praf. Ce placa video integrata ai/ce CPU?

• Thanks 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• gaby changed the title to Mi se restarteaza calculatorul cand ma joc
  • 9 months later...

Salutare,am si eu aceeasi problema

Cand ma joc fifa 21 sau22 mi se reatarteaza pc ul din senin,tin sa mentionez ca mai joc si alte jocuri care solicita mukt mai mult video sau procesorul dar acolo nu am probleme si ma refer la jocuri ca warzone,sau uncharted4 plus altele

Nu stiu ce sa ii fac,am incercat cu un driver mai vechi si degeaba iar figurile astea a inceput sa le faca in fifa de la ultimul update ori video ori os,nu stiu sigur care pentru ca n am mai jucat fifa de 2 luni

Daca ma puteti ajuta va rog cu un sfat,ce as pitea sa i fac sa pot juca iar fifa?reamintesc ca nimi face la fel si in fifa 21 ai in fifa 22 indiferent ca il deschid pe origin sau ea sport aplicatia nouo

Merci frumos

Scuzati scrisul,am intrat pe telefon si nu imi arata tot ce scriu nu stiu de ce

32 minutes ago, mirela2585 said:

Salutare,am si eu aceeasi problema

Cand ma joc fifa 21 sau22 mi se reatarteaza pc ul din senin,tin sa mentionez ca mai joc si alte jocuri care solicita mult mai mult video sau procesorul dar acolo nu am probleme si ma refer la jocuri ca warzone,sau uncharted4 plus altele

Nu stiu ce sa ii fac,am incercat cu un driver mai vechi si degeaba iar figurile astea a inceput sa le faca in fifa de la ultimul update ori video ori os,nu stiu sigur care pentru ca n am mai jucat fifa de 2 luni

Daca ma puteti ajuta va rog cu un sfat,ce as putea sa i fac sa pot juca iar fifa?reamintesc ca imi face la fel si in fifa 21 ai in fifa 22 indiferent ca il deschid pe origin sau ea sport aplicatia nouo

Merci frumos

Scuzati scrisul,am intrat pe telefon si nu imi arata tot ce scriu nu stiu de ce