Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Caut persoane serioase care au ceva timp liber la dispoziție pentru a redeschide un server de CS 1.6 mod CSGO.

Serverul a fost închis acum câteva săptămâni din lipsa de timp și de persoane serioase care să se ocupe de server în locul meu. Doresc să redeschid serverul deoarece pe serverul de Discord sunt câteva zeci de persoane care doresc serverul ONLINE.

Avem și o echipă de admini formată din nu mai puțin de 15 persoane. Avem și un server de Discord cu aproximativ 400 membrii pe el.

Cine e interesat mă poate contacta pe Discord - D E A L E R -#3474

Tu confrunți cu o problemă la platforma IPS? Vrei să adaugi sau să modifici ceva și nu te pricepi? Adaugă-mă pe Discord [D E A L E R -#3474] și te ajut gratis!

Posted

Anunț valabil!

De asemenea, caut persoane active și serioase pentru staff-ul comunității CSPOWER.RO. Avem campanie de recrutare activă pe forum.

Tu confrunți cu o problemă la platforma IPS? Vrei să adaugi sau să modifici ceva și nu te pricepi? Adaugă-mă pe Discord [D E A L E R -#3474] și te ajut gratis!

Posted
On 5/21/2022 at 2:19 PM, d e a l e r - said:

Anunț valabil!

De asemenea, caut persoane active și serioase pentru staff-ul comunității CSPOWER.RO. Avem campanie de recrutare activă pe forum.

valabil.

• 6 months later...
Posted

După câteva luni anunțul este valabil!

Am nevoie de niște fondatori (implicarea financiară e opțională) dornice să facem un proiect serios și frumos mai ales acum că vin sărbătorile de iarnă și cu toții ne dorim o atmosferă plăcută ca în sărbătorile de altădată!

Cine e interesat, are în semnătură discordul meu.

• 5 months later...
Posted

Valabil!

Aștept mesaj pe Discord!

• 3 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.