Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asadar incepe primul concurs de pe forumul PCTroubleshoting ! Mare zarva mare !

Ideea concursului este urmatoarea , fiecare user vine cu idei de teme ale unui viitor site/forum/blog etc. ceva care sa fie inovator , sa aiba cautare si neaparat de succes. Fiecare user poate sa vina cu un numar nelimitat de idei .

Pe data de 1 august 2008 se va alege ideea castigatoare , va fi pusa in practica , voi nu veti suporta nimic , iar cand proiectul va fi gata castigatorul va primi cont de admin , acces la contul FTP iar daca proiectul va creste si vor iesi bani din asta ( depinde de munca depusa de noi si de voi ) norocosul primeste 50% din castiguri !

Asteptam ideile voastre cu nerabdare ! Cu cat mai multe idei cu atat mai multe sanse de castig asa ca fir intins si ne mai auzim pe 1 AUGUST !

BAFTA ! :-h

sponsori : http://domeniugratis.tk

Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis

• 2 weeks later...

Posted

Pai uite de ce:

Gandeste logic:

De ce eu ca user sa iti postez ideea originala a unui site?

Poate pana se pune ideea in aplicare altcineva o fura:)

De ce sa fac 50%-50% cu tine cand pot face singur siteul si sa iau profitul 100%?

Asa gandeste orice user sa stii,trebuie sa fie ceva mai profitabil,trebuie sa vada userul ca este sponsorizat cu un domeniu ceva,un hosting.....!

Uite vin eu cu o idee:

Sa facem un dictionari de termeni informatici numai pentru pct!

Sper sa nu te superi sau sa crezi ca descurajez userii dar astea sunt motivele!

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
Posted

[offtopic]Mie imi convine,am editii Computer Bild de 1 an si ceva in coace si la sfarsitul unui articol si la sfarsitul revistei sunt explicati termeni din revista :D[/offtopic]

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.