Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ,

Dupa cum spune si titlul vreau sa imi fac un mic server de cloud acasa pentru foto/video,filme , documente .

As vrea sa am acces permanent la fisiere ,dar nu prin remote (Anydesk,Teamviewer etc) .In trecut cand eram mai mic stiu ca am folosit OpenVPN daca nu gresesc si introducand cheia accea in telefon aveam acces la fiserele din pc si pentru vizualizare si pentru descarcare. M-am gandit si la o varianta sa fac un server ftp , dar din ce am incercat in trecut nu puteam previzualiza fisierele , mergeau direct descarcate.

Pe scurt as dori un fel de GOOGLE Drive , Huawei Drive etc.

Multumesc 

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Este important să iei în considerare securitatea și confidențialitatea datelor tale atunci când configurezi un server de cloud personal acasă. Asigură-te că ai înțeles și implementat măsuri de securitate adecvate, cum ar fi parole puternice, criptarea datelor și actualizarea regulată a software-ului de pe serverul tău.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.