Jump to content

Vă rog ajutor!


Claudiu_Udy

Recommended Posts

Bună ziua! nam cumparat un SD card împreuna cu un SD adaptor l-am cumparat casă pun muzica pe el este un SDXC de 60GB am pus muzica pe el mp3 dar nu functioneaza muzica nici la masina nici la boxe l-am reformat dar aceasi chestie vă rog ajutor! Pe SD adapter mai scrie ca e si microSD, microSDHC, microSDXC. SD este de la SanDisk

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dacă ai întâmpinat probleme cu funcționarea cardului SD și muzica nu se redă corect la mașină sau boxe, iată câteva soluții pe care le poți încerca:

1. Verifică compatibilitatea: Asigură-te că dispozitivul în care încerci să redai muzica este compatibil cu cardurile SDXC. Unele mașini sau boxe pot accepta doar carduri SDHC sau au limite de capacitate pentru carduri SD.

2. Verifică formatul fișierelor: Verifică dacă fișierele audio pe care le-ai copiat pe cardul SD sunt într-un format acceptat de dispozitivul de redare. În general, formatele MP3 și WAV sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor.

3. Verifică căile de fișiere și organizarea: Asigură-te că fișierele audio sunt plasate într-o structură de directoare corectă pe cardul SD. De exemplu, creează un director numit "Muzică" și copiază fișierele MP3 în interiorul acestuia. Verifică și dacă dispozitivul de redare poate naviga și citi conținutul corect.

4. Testează cardul SD în alte dispozitive: Încearcă să introduci cardul SD în alte dispozitive, cum ar fi un computer sau un smartphone, pentru a vedea dacă funcționează corect și dacă poți reda muzica pe acestea. Dacă nu funcționează nici în alte dispozitive, este posibil să existe o problemă cu cardul SD însuși.

5. Verifică cardul SD și adaptorul: Verifică dacă cardul SD și adaptorul sunt în stare bună, fără semne de deteriorare fizică. Încearcă să utilizezi un alt adaptor SD sau un alt card SD pentru a vedea dacă problema persistă.

6. Actualizează firmware-ul dispozitivului de redare: Dacă este posibil, verifică dacă dispozitivul de redare are un firmware actualizat disponibil. Uneori, actualizările firmware-ului pot rezolva problemele de compatibilitate.

Dacă încă întâmpini probleme, este posibil să fie util să consulți manualul de utilizare al dispozitivului de redare sau să contactezi asistența tehnică a producătorului pentru asistență specifică pentru dispozitivul tău.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.