Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor,

De cateva zile incerc sa realizez un site, o solutie, vreau eu sa cred, total gratis. Spun vreau sa cred, pentru ca, in aceste zile m-am tot chinuit a face urmatoarea schema sa functioneze.

Ce inseamna un site modern, total gratis ?

Pentru mine a insemnat asta:

1. hosting gratuit de calitate

2. interfata WordPress instalata pe site

3. domeniul .tk redirectionat catre site

Hosting gratuit de calitate ar insemna:

- minim 200 MB de spatiu

- minim 20 GB trafic lunar

- minim 100 Mbps banda

- posibilitatea de a modifica baze de date MySQL

- sa suporte versiuni mai noi sau egale ale PHP – 4.3, MySQL – 4.0, pentru WordPress 2.6

Stiu, toate cele de mai sus suna frumos, insa experienta cu mai multi provideri m-a facut sa imi schimb parerea, lasand la o parte nervii facuti in acest proces :).

Daca a reusit cineva sa faca a merge configuratia 1+2+3 fara nici un fel de problema, am o mare rugaminte :), sa detalieze pentru cei interesati (si cred ca sunt interesati! ;) ) procedura prin care a reusit.

Am incercat sa hostez prin urmatoarele servicii, cu urmatoarele probleme:

evonet.ro – nu merge sa instalez wordpress, Firefox sau IE spunandu-mi ca nu gaseste link-ul de instalare sau orice director pana acolo, desi in FileZilla, vad link-ul fara probleme, dupa ce l-am uploadat via FTP functional.

xhost.ro – o singura baza de date ce poate fi configurata prin PHPMyAdmin, insa nu reusesc sa gasesc campul „Privileges

Posted

Salut tuturor,

De cateva zile incerc sa realizez un site, o solutie, vreau eu sa cred, total gratis. Spun vreau sa cred, pentru ca, in aceste zile m-am tot chinuit a face urmatoarea schema sa functioneze.

Ce inseamna un site modern, total gratis ?

Pentru mine a insemnat asta:

Hosting gratuit de calitate ar insemna:

- minim 200 MB de spatiu

- minim 20 GB trafic lunar

- minim 100 Mbps banda

- posibilitatea de a modifica baze de date MySQL

- sa suporte versiuni mai noi sau egale ale PHP – 4.3, MySQL – 4.0, pentru WordPress 2.6

Stiu, toate cele de mai sus suna frumos, insa experienta cu mai multi provideri m-a facut sa imi schimb parerea, lasand la o parte nervii facuti in acest proces :).

Daca a reusit cineva sa faca a merge configuratia 1+2+3 fara nici un fel de problema, am o mare rugaminte :), sa detalieze pentru cei interesati (si cred ca sunt interesati! ;) ) procedura prin care a reusit.

Am incercat sa hostez prin urmatoarele servicii, cu urmatoarele probleme:

evonet.ro – nu merge sa instalez wordpress, Firefox sau IE spunandu-mi ca nu gaseste link-ul de instalare sau orice director pana acolo, desi in FileZilla, vad link-ul fara probleme, dupa ce l-am uploadat via FTP functional.

xhost.ro – o singura baza de date ce poate fi configurata prin PHPMyAdmin, insa nu reusesc sa gasesc campul „Privileges

Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis

Posted

1. arunca un ochi pe aici: http://pctroubleshooting.ro/index.php?showtopic=735 sau http://pctroubleshooting.ro/index.php?showtopic=1252 si vezi daca nu cumva gasesti un host care sa se incadreze in cerintele tale.

2. daca hostul este conform cerintelor de instalare a wordpress-ului nu vei avea probleme la instalare

3. domeniul gratuit .tk nu se poate redirectiona catre site-ul original, daca cumperi domeniul, atunci se schimba regula.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.