Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o sugestie. Sa poti sa pui videoclip-uri pe forum.Adica sa nu fie un link catre un site.Sa poti da direct play, pui link-ul si sa apara videoclip-ul.

Ceva in genul:

ideejh1.png

Multmesc:* , sper ca m-am facut inteles.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Am reusit, am adaugat posibilitatea de adaugare a codului BB pentru youtube.

Exemplu:

wZ0YtDl65ns

Cum am facut ? Nu foarte greu.

link-ul catre video este: http://www.youtube.com/watch?v=wZ0YtDl65ns pentru a insera videoclipul pe forum, luati ultimele cifre si litere, din dreptul v=.

Adica, in link-ul dat de mine mai sus, ultimele cifre si litere din dreptul lui v= sunt: wZ0YtDl65ns

Dupa ce am luat cifrele si literele din link, scriem: {youtube}codul luat din link (adica wZ0YtDl65ns){/youtube}

( Inlocuiti ghilimelele cu [ respectiv ] )

Spor la adaugat videoclipuri, acum :D

Multumim de sugestie lolek :*

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

8MmNIkayG6I

Eu iti multumesc Gaby:D:) :*

P.S : Nu ma intrebati despre film .A fost doar o incercar de a mea.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

OK !! Acuma reeditez ce nu sa inteles!

De ce trebui neaparat sa fie adauare de cod Bb pentru youtobe ,daca eu de exemplu as vrea sa postez un filmuletz al meu de pe PC sau de pe oricare alt site cu filmulete de orice gen .Si de ce nu putem sa facm in asa fel incat sa numai apara numele companiei/sitului de unde sunt loate,cum la majoritatea sunt YouTobe.

sper sa se fi inteles acuma.

Posted

[off]Paul nu am inteles nici un cuvant din ce ai zis mai sus si nu ma critica pentru asta da incearca SA VORBESTI ROMANESTE :D[/off]

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

OK !! Acuma reeditez ce nu sa inteles!

De ce trebui neaparat sa fie adauare de cod Bb pentru youtobe ,daca eu de exemplu as vrea sa postez un filmuletz al meu de pe PC sau de pe oricare alt site cu filmulete de orice gen .Si de ce nu putem sa facm in asa fel incat sa numai apara numele companiei/sitului  de unde sunt loate,cum la majoritatea sunt YouTobe.

sper sa se fi inteles acuma.

Nici eu nu am prea inteles la ce te referi, daca vrei sa postezi un filmulet de pe calculatorul tau, acesta trebuie pus pe un server/host, pentru a putea fi accesat, si e munca cam multa pentru adaugarea lui pe forum cu un player, si nu cred ca ar fi de folos, cuiva... mai bine il pui pe youtube, si e mult mai rapid...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

lolDC TREBUI SAI FACE PUBLICITATE LA YOUTOBE CAND CHIAR DACA E CUNOSCUT,DE CE SA NU FIE CU ADRESA NECUNOSCUTA ?ASTA ERA INTREBAREA

Posted

Daca vrei filmulet de pe calculatorul tau posteaza-l pe "YouTobe" prima oara si dupaaia il postezi unde e nevoie :P

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

• 5 months later...
  • 1 month later...
Posted

ar fi bun cel de trilulilu

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

• 4 months later...
Posted

Odata cu noile imbunatatiri ale forumului, au aparut si cateva modificari ca si la codul BB pentru GameTrailers. ( )

De acum, codul BB pentru YouTube este mai simplu.

Trebuie sa luati link-ul unui filmulet, exemplu:

http://www.youtube.com/watch?v=P_9bDEoyIno
pe care il integrati intre tag-urile:
[media][/media]
Deci codul va arata asa:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=P_9bDEoyIno[/media]

Iar rezultatul va fi:

Succes ! :pct2:

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.