Jump to content

Recommended Posts

Posted

logouy8.gif

Poate ati auzit deja de Woopra, dar daca nu va spun eu cateva cuvinte despre el.

Woopra este un site care va ofera statistici web pentru website-urile detinute de voi. Site-un nu se afla in versiunea finala deocamdata, ci este in stadiul beta. Site-ul in sine nu stiu daca te va uimi foarte mult, deoarece pagina cu detaliile va trebui reimprospatata, dar tehnologia Ajax va ajuta mult la asta (pe site aveti un buton de refresh, care nu va reimprospata toata pagina ca si cum ati da F5 din browser, ci doar detaliile respective).

Ce te va uimii cu adevarat va fi aplicatia pentru desktop Woopra, kit-ul ocupa putin (4 MB) iar consumul de resurse nu este mare (intre 40 - 70 MB Ram), iar aceasta aplicatie este in timp real in adevaratul sens al cuvantului. Se poate vedea cum creste numarul de hits, se poate vedea cum navigheaza vizitatorii (sunt pe pagina y apoi pe pagina z iar apoi ajung la tine pe site), vizitatorilor li se pot pune tag-uri, si chiar se poate vorbii cu ei in timp real din cate spune un utilizator Woopra:

M-am uitat azi aproape un sfert de ora la partea cu "live" si vedeam literalmente cum veneau vizitatorii pe blog. Imi arata undeva, pe o harta, tara din care veneau. Deasemenea, pe langa datele deja clasice, precum ip-ul, tara si providerul de net, imi aparea si refferer-ul (daca exista) si paginile pe care le parcurgea. Vedeam cum vizitatorul ala trece de la o pagina la alta si puteam sa ii pun tag si, pe deasupra, puteam chiar sa vorbesc cu el. Am testat faza asta cu prietena mea; i-am zis sa intre pe site-ul meu in urma unui query specific pe google, ca sa o pot recunoaste, deoarece nu ii stiu IP-ul. Desi ea nu avea cont pe Woopra sau ceva de la Woopra instalat, i-a aparut o fereastra de chat in care a putut dialoga cu mine in timp real. Deci, eu pot pur si simplu sa intru in legatura cu vizitatorii blogului meu.

Aplicatia Woopra pentru Windows iti permite chiar sa iti alegi schema de culori.

Adresa: Woopra

mainuu2.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.