Jump to content

Recommended Posts

Posted

cuilhomeidrm7.png

Tocmai s-a lansat un nou motor de cautare si anume cuil.com ce se vrea a fi un concurent Google.

La prima vedere motorul pare a fi ok, rezultatele cautarilor nu par a fi prea relevante.

Ei se lauda cu 121,617,892,992 pagini indexate, iar cautarile relevante vin abea daca subiectul este stufos, insa daca este ceva mai mic, nici o sansa de relevanta.

Cateva pareri pro si contra:

Pro:

se misca repede

Contra:

rezultate slabe/irelevante

nu e multilaguage, deci se poate spune adio paginilor romanesti

Credeti ca in timp poate concura cu Google ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu cred ca nu va avea sanse sa concureze cu Google sau Yahoo.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Pe moment ar trebui sa nu le faca probleme celor doi giganti (Google si Yahoo!) insa, iata ce am mai citit despre acest motor de cautare.

Cuil este realizat de 3 fosti angajati ai Google, experti in cautarile online, Tom Costello si Anna Patterson, care sunt sot si sotie, plus Russel Power.

Cei 3 ar putea stii cateva secrete google pe care al putea sa le exploateze...

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Cum sa concureze cu Google cand CUIL are abia 2-3 pagini indexate la un cuvant care vreo 20 sunt aiurea,habar nu am ce sunt,prostii si abia 1-2 cele adevarate,care cautati voi,iar Google iti da fiecare pagina in parte ...

Posted

n-are cum frate, se castiga prea multi bani ca sa isi faca loc alt motor de cautare. sincer la cat de folosite sunt google si yahoo, nu vad cum ar putea sa ne "fascineze" cuil.

Sunt prea mici si prea putini pentru un proiect asa de mare, cum isi propun. Se scapa repede de astia...

Posted

Asa este, insa cunosc niste secrete de la Google pe care al putea sa le puna in favoarea lor.

Ma gandesc ca vor sa ridice acest proiect cat de cat dupa care sa il vanda... intr-adevar pentru a ajunge la nivelul lui Google sau Yahoo! le trebuie foarte multa munca si bani.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.