Jump to content

Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000


PAUL-XX

Recommended Posts

Creat pentru utilizatorii care isi petrec mai mult timp in fata calculatorului decat ocupandu-se de alte activitati zilnice. Datorita formei ergonomice si al designului oferit de catre cei de la Microsoft, noul "6000" poate starni interesul chiar si celor care pana acuma nu au dat atentie acestor componente.

Dotat cu un "laser eye" de 1000 dpi, functii pentru vizionare si marire de imagini, noul mouse necesita 2 baterii tip AA. Partea negativa a acestui dispozitiv poate fi considerata rotita de scroll care inca mai lasa de dorit si butoanele de layout ce semana cu niste caramizi aruncate pe lateral, sa nu mai punem pretul totusi destul de piperat in jurul a 70 de euro. Dar ne-am obisnuit deja cu cei de la Microsoft cu cosmetizarilor lor, poate o veni si vremea cand vor intelege ca designul, confortul oferit si tot ce tine de exterior pentru infometatii de tehnologie nu prea conteaza, e echivalentul unui Ferrari cu motor de Dacia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.