Jump to content

Teste Auto / Chestionare Auto Online + Rezolvari

Recommended Posts

Posted

Vad pe foarta lume in ultimul timp, ca incearca sa isi procure un carnet auto.
Dupa cum probabil stiti pentru a procura acest carnet trebuie sa treceti niste probe, una dintre ele ar fi, proba chestionarelor.
Poate se afla si printre noi doritori, si, pentru a nu mai da banii pe carti, cu toate ca tot s-ar putea sa fie necesar, m-am gandit sa va recomand niste site-uri, cu chestionare online, mai bine zis simulatoare auto online.

Toate site-urile de mai sus, simuleaza examenul auto, esti doar tu cu monitorul in fata, iar limita rezolvarii chestionarelor este de 30 de minute.
Site-urile de mai sus, contin toate intre 30 si 35 de chestionare pe care le puteti rezolva, deci, spor la treaba, succes, si, poate ne vedem la o plimbare ?
:drive1:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 11 months later...

• 5 years later...
Posted

Salut Gabi. :)
A mai trecut ceva timp şi chestionarele auto se actualizează conform regulamentului rutier.
Site-urile pe care le-ai menţionat tu, nu mai sunt bune.
Eu recomand acest site de teste auto, e foarte bun.
Am luat sala cu 24 de puncte. :P

În plus, e avantajos pentru că testele auto sunt exact ca şi cele de la examenul oficiale.
Recomand totuşi celor care vor să înveţe, să arunce o privire înainte peste indicatoarele şi marcajele rutiere.
Îi va ajuta mult.

Succes. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.