+PAUL-XX Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Am gandit eu departe da' nici chiar asa..! Jules Verne Descopera noile solutii si tehnologii in comunicatii si informatica la cel mai mare forum IT&C din Romania! 9-13 mai 2007,editia a 16 a,Complexul expozitional Romexpo. Solutii IT digitale si solutii de comunicatii pentru afaceri si pentru utilizatorii individuali; distributia IT de sisteme, echipamente si software; servicii de consultanta; service si intretinere sisteme IT; presa de profil. Fratylor eu propun ptr cei ce sunt din Bucuresti in primul rand sa ne intalnim si a mergem impreuna sa vedem sa mergem impreuna,si sunt expuse multe chesti f f interesante si multe lucruri care sincer te lasa cu gura cascata(mai ales fetele desbracate decat imbracate,sau asa zisele plimbaretele) care va dori sa mearga,eu merg si care mai vina sa imi zica ca sa facem o gaska mai mare. 9-13 mai 2007,editia a 16 a,Complexul expozitional Romexpo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts