Cristi T Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 eRepublik Este un joc facut de romani , ideea este ca trebuie sa muncesti ca sa faci rost de bani si sa iti cresti skilurile , poti sa te antrenezi pentru a deveni militar , poti sa intri intr-un partid ca sa te faci presedinte . Se preconizeaza a fi un SL facut de romani . Este gandit in asa fel incat sa nu iti ocupe mult timp ca sa il joci . Cum ma inscriu ? - poti sa te inscrii si pe site-ul lor (eRepublik) dar au o lista de asteptare infernala , deci cel mai bine este sa faci rost de invitatie de AICI Cum ma angajez ? - trebuie sa postezi un CV pentru ca cineva sa te aleaga sa muncesti pentru firma lui , din Meniu alegem Economy si acolo vom avea o pagina in care arata skilurile tale , iar in dreapta sa completezi CV tau , alegi un domeniu in care vrei sa muncesti , ceri un salariu ( la inceput cel mai indicat este sa cereti 3 RON / zi ... pe parcurs dupa ce va creste skilu cereti mai mult , completati ceva la Observation , alegeti Public CV si dati OK . In momentul asta CV tau sa facut public iar patronii de firme il vor putea vedea si te vor alege ( vei primii un mesaj prin care te va intreba daca accepti sa lucrezi pentru el ( Verificati des cutia cu mesaje ) . Am o slujba ... acum ce fac ? - singura ta treaba este sa ,, muncesti " ( cu un click sa rezolvat ) si gata....ti-ai luat bani pe ziua respectiva + ca iti creste si skilu .Alegem din meniu Economy -> ultima optiune este firma la care este angajat , dam click -> aici putem sa vedem detaliile firmei respective , ceilalti jucatori angajati -> avem 3 optiuni : Work , Company statistics si Resign from this company Work - aici dam click pentru a lucra pe ziua respectiva -> sa deschis o alta pagina unde ne arata un mic calendar care ne arata in ce zi am lucrat Company statistics - statisticile companiei Resign from this company - de aici iti dai demisia de la firma Explicarea meniului : Society -> My profile -> profilul tau , statistici , situatia sociala , economica , politica si militara Friends - prietenii tai Invite a friend -> de aici trimiti mail-uri la prietenii tai ca sa se alature ( pentru fiecare prieten inscris prin mail-ul tau primesti 5 GOLD ) Holiday mode -> un fel de concediu si mai jos sunt mai multe optiuni cam neinteresante Economy -> Find a job -> locul unde va postati CV Human resources -> CV celorlati jucatori Create a company -> creazati o companie ( Iti trebuie 40 GOLD pentru a construi o companie Exchange money -> schimb valutar , din GOLD in RON , din RON in alta valuta Marketplace -> locul unde vinzi si cumperi diverse , de la mancare la case , de la cadouri la arme ... etc ... Companies for sale -> locul unde poti sa cumperi companii gata construite Buy gold -> cumpara GoLD mai jos alte optiuni neinteresante Politics -> Political stats -> statistica politica a tarii tale Top politics -> Partidul din care faci parte Military -> Train here -> locul unde te antrenezi War list -> razboaiele Buy wellness -> cumpara putere mai jos e neinteresant Media -> Tot ce tine de media , ziare , reviste , etc etc ... nu prea este cine stie ce de explicat aici .. oricum am avut deja contact cu lumea asta si a fost dur ... Haotik are un ziar si a scris pe acolo cate ceva si a sarit lumea pe el ca influenta politica , o gramada de deastea. .... deci pot sa va asigur ca este exact ca in ROMANIA ... o mancatorie mai rau ca in PARLAMENT . To Be Continue ... 3 INVITATII RAMASE ... Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
Rila Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Dau si eu invitatii! Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now