Jump to content

Recommended Posts

Posted

eRepublik

Este un joc facut de romani , ideea este ca trebuie sa muncesti ca sa faci rost de bani si sa iti cresti skilurile , poti sa te antrenezi pentru a deveni militar , poti sa intri intr-un partid ca sa te faci presedinte .

Se preconizeaza a fi un SL facut de romani . Este gandit in asa fel incat sa nu iti ocupe mult timp ca sa il joci .

Cum ma inscriu ?

- poti sa te inscrii si pe site-ul lor (eRepublik) dar au o lista de asteptare infernala , deci cel mai bine este sa faci rost de invitatie de AICI

Cum ma angajez ?

- trebuie sa postezi un CV pentru ca cineva sa te aleaga sa muncesti pentru firma lui , din Meniu alegem Economy si acolo vom avea o pagina in care arata skilurile tale , iar in dreapta sa completezi CV tau , alegi un domeniu in care vrei sa muncesti , ceri un salariu ( la inceput cel mai indicat este sa cereti 3 RON / zi ... pe parcurs dupa ce va creste skilu cereti mai mult , completati ceva la Observation , alegeti Public CV si dati OK .

In momentul asta CV tau sa facut public iar patronii de firme il vor putea vedea si te vor alege ( vei primii un mesaj prin care te va intreba daca accepti sa lucrezi pentru el ( Verificati des cutia cu mesaje ) .

Am o slujba ... acum ce fac ?

- singura ta treaba este sa ,, muncesti " ( cu un click sa rezolvat ) si gata....ti-ai luat bani pe ziua respectiva + ca iti creste si skilu .Alegem din meniu Economy -> ultima optiune este firma la care este angajat , dam click -> aici putem sa vedem detaliile firmei respective , ceilalti jucatori angajati -> avem 3 optiuni : Work , Company statistics si Resign from this company Work - aici dam click pentru a lucra pe ziua respectiva -> sa deschis o alta pagina unde ne arata un mic calendar care ne arata in ce zi am lucrat Company statistics - statisticile companiei Resign from this company - de aici iti dai demisia de la firma

Explicarea meniului :

Society ->

My profile -> profilul tau , statistici , situatia sociala , economica , politica si militara

Friends - prietenii tai

Invite a friend -> de aici trimiti mail-uri la prietenii tai ca sa se alature ( pentru fiecare prieten inscris prin mail-ul tau primesti 5 GOLD )

Holiday mode -> un fel de concediu

si mai jos sunt mai multe optiuni cam neinteresante :D

Economy ->

Find a job -> locul unde va postati CV

Human resources -> CV celorlati jucatori

Create a company -> creazati o companie ( Iti trebuie 40 GOLD pentru a construi o companie

Exchange money -> schimb valutar , din GOLD in RON , din RON in alta valuta

Marketplace -> locul unde vinzi si cumperi diverse , de la mancare la case , de la cadouri la arme ... etc ...

Companies for sale -> locul unde poti sa cumperi companii gata construite

Buy gold -> cumpara GoLD

mai jos alte optiuni neinteresante :D

Politics ->

Political stats -> statistica politica a tarii tale

Top politics ->

Partidul din care faci parte

Military ->

Train here -> locul unde te antrenezi

War list -> razboaiele

Buy wellness -> cumpara putere

mai jos e neinteresant :D

Media ->

Tot ce tine de media , ziare , reviste , etc etc ... nu prea este cine stie ce de explicat aici .. oricum am avut deja contact cu lumea asta si a fost dur :)) ... Haotik are un ziar si a scris pe acolo cate ceva si a sarit lumea pe el ca influenta politica , o gramada de deastea. .... deci pot sa va asigur ca este exact ca in ROMANIA ... o mancatorie mai rau ca in PARLAMENT .

To Be Continue ...

3 INVITATII RAMASE ...

Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.