Jump to content

De Pe Calculator Pe Marele Ecran: Warcraft

Recommended Posts

Posted

Compania de productie Legendary Pictures va face tot posibilul pentru a transforma fantastica lume a jocului Warcraft intr-un film epic care sa depaseasca desfasurarea de forte din 300, a declarat conducerea companiei. Nu a fost ales inca vreun actor si nici regizorul, dar producatorii au hotarat: vom avea parte de o poveste care sa explice originea jocului. "Povestea va incorpora o serie de evenimente majore petrecute cu aproximativ un an inainte celor din World of Warcraft si va fi spusa din perspectiva Aliantei", au declarat cei de Lionsgate. Inca nu se stiu nici personajele din joc care vor fi incluse in actiunea filmului, dar este extrem de probabil ca printre ele sa se numere Bolvar Fordragon, Thrall si Cairne Bloodhoof. Arthas, unul dintre personajele din Warcraft 3, are toate sansele sa nu apara in filmul care va avea premiera in 2009. In ceea ce priveste numele regizorului, producatorii (care s-au implicat si in realizarea filmelor 300 si Superman Returns) isi doresc pe cineva ca Zack Snyder sau Chris Nolan. Cu un buget ce va depasi 100 de milioane USD, filmul Warcraft este deja considerat un varf de lance pentru productiile Warner Bros. din 2009. "Va fi cu siguranta un film de razboi. Ne vom concentra pe un moment tensionat din cultura unor civilizatii, cu rabufniri de orgolii care fac ca totul sa scape de sub control. Armate intregi vor fi stranse, iar bataliile va vor taia respiratia", au promis producatorii. Sa-i credem?

sursa:cinemagia.ro

" N-am, pleacă ! "

Posted

eu zic ca o sa fie mai multe personaje din warcraft 3 avand in vedere cate filmulete sunt ...

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.