Jump to content

Cum Sa Vad Gsp Tv Online Gratuit ? + Gsptv 2, 3

Recommended Posts

Posted

gpswf2.pngliga1logo.png

Dupa cum stiti, a fost lansat noul post de televiziune GSP TV, pe care unii dintre noi, printre care si eu, nu il prindem, datorita firmelor de televiziune prin cablu la care suntem abonati, in cazul meu, UPC (fostul Astral Telecom).

M-am interesat putin, si am vazut ca pot vedea meciurile transmise pe GSP TV, GSP TV 2 sau GSP TV 3, si pe internet. M-am gandit ca vor mai avea nevoie si alte persoane de aceste informatii, asa ca mi-am zis sa le fac publice.

Pentru a putea viziona posturile GSP TV, GSP TV 2 sau GSP TV 3, aveti nevoie de:
  • Internet explorer, cu Mozilla Firefox nu merge !
  • Windows Media Player 10: :link:
  • Sopcast v.4 plugin: :link:

Posturile GSP TV, GSP TV 2 sau GSP TV 3, pot fi vizualizate la urmatoarele adrese:

GSP TV: Adresa 1: :link: Adresa 2: :link: Adresa 3: :link:

GSP TV 2: Adresa 1: :link: Adresa 2: :link:

GSP TV 3: :link:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 7 months later...

• 1 year later...
Posted

Incearca site-ul tv online mai este si un program de poti sa vezi canale online gratuit dar costa, site-ul tv online este gratuit dar cu toate ca am inteles ca din cauza crizei nu mai transmite online parca GSP si multe altele posibil sa mearga doar dupa ce trece criza, oricum sper sa treaca cat mai repede.

• 1 year later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.