igrok Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Problema mea mi se pare mai serioasa, poate unora nu, dar de la inceput ami dadea restart doar in timpul vizionarii unui film , sau ceva videoclip, dupa un timp a inceput sa mi se restarteze si cind stateam si ascultam radio si navigam pe net. In jokuri nu mi sa intimplat niciodata.Carcasa e rece, ram am 1024, placa video e 7300 gt, sursa functioneaza, coolerele functioneaza, praful nu se depune pe el in 2 straturi , vrb aia.am incercat memtest si alte chestii da ok la toate. Cind se restareaza nu ami da ecran albastru si am incercat de toate, chiar si 2 reinstalari in ultimele 3 luni. help
Rila Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 1)Incearca sa stergi partitiile si sa le faci iar,si sa reinstalezi windowsul. 2)Unii virusi raman pe pc dupa format(asa am inteles,si singura solutie ar fi departitionarea...) 3)Poate fii placa de baza de vina.... Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
WhiteWolf Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Primul lucru pe care ar trebui sa il faci e sa rogi pe cineva sa iti imprumute o placa video si o memorie. Inlocuieste intai placa video si vezi daca mai face asa. Repeta testul cu memoriile. De asemena, iti sugerez sa updatezi driverele la placa video.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now