Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si io o problema. In majoritatea jocurilor, de genu fifa, nfs, euro, medieval total war etc etc primele

min imi merge perfect dupa care cateva zeci de sec incepe sa sacadeze dupaia iar merge perfect si tot asa.

Am un 8600gt 512 dd3 2 gb ram si athlon x2 5600+ si am inst si cel mai nou driver.

Care o fi problema, poate stiti careva k io habar nam ce are, v-as fi recunoscator dak m-ati ajuta si pe mine!

Calculatoru i nou, de doua saptamani.

Posted

Incearca sa setezi detaliile in jocuri pe medium, si vezi daca mai sacadeaza, daca nu, inseamna ca placa ta video nu face fata jocurilor pe care incerci sa le joci. Iti recomand un, ATI 4850, dar daca calculatorul este nou, probabil nu vei investii prea curand in el.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nui ca nu face fata placa in jocuri dak imi face figuri si in fifa 2008 care merge si pe o placa on board, am observat ca face figuri cand trece peste 60 grade.

Posted

Hmm, pai atunci inseamna ca din cauza caldurii este problema. Niste sfaturi... pai, ori mai cumperi 1 - 2 coolere, pe care le pui in carcasa, sau daca nu poti pentru ca ai pc-ul in garantie, incearca daca ai cum, sa pastrezi in camera o temperatura mai scazuta (cu un aer conditionat daca ai).

Daca nu poti respecta nici unul dintre sfaturi, ori joci asa, dar ai grija sa nu faca poc :D daca o incingi prea tare, ori astepti sa se mai racoreasca vremea...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.