Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!Am urmatoarea configuratie :placa de baza asus M2N-SLI;procesor amd x2 5000+black edition;sursa ocz 600w;memoria 4 gb kingmax,placa video asus en8800gt 1gb ddr3;sistem de operare windows xp.

Problema este urmatoarea :uneori in jocuri m-i se blocheaza sistemul adica ingheata imaginea in anumite faze ale jocurilor si nu mai ia nici o comanda decat restart de pe butonul unitatii dupa restart nu mai am probleme cu pc vreo 2 sau 3 zile sau chiar saptamani .O alta problema ce am observato este aceea ca cel putin seara imi cade conexiunea la net fest ,am net de la clik cu modem speedtoch 33o ,i-am sunat si pe cei de la romtelecom au verificat parametrii retelei au schimbat fire si au ajuns la concluzia ca problema este tot de la sistemul meu .Mentionez ca am sistemul de aproximativ 6 luni ,am reinstalat de zeci de ori windousul diferite variante ,curatat praful din carcasa ,inlocuit pasta de pe procesor,update drivere la toate componentele,cumparat ups de 1200w,dus sistemul la firma de unde am achizitionat componentele si facut zeci de teste la memorie cu everest,orthos si alte programe.

Va rog daca mai aveti alte sfaturi ca am innebunit ,daca nu dati-mi o alta configuratie ca pana la urma il schimb cu totul a uitasem inaite am avut o alta placa de baza si anume gigabyte G-MA-57-SLI-S4 si am crezut ca ea e cuza problemelor din cauza ca se incinta prea tare chipsetul si am schimbato dar vad ca am aceleasi probleme,mentionez ca sunt un impatimit de jocuri iar sistemul il folosesc 99%pentru jocuri.Multumesc.

Posted

Sistemul tau, arata destul de bine, din punct de vedere al pieselor.

Cu temperatura stai bine ?

Joci jocurile cu detaliile la maxim ? Daca da, incearca sa reduci putin si vezi, daca se mai repeta.

Ai observat, se blocheaza in toate jocurile pe care le joci, sau numai in unele ?

Daca nu te joci pe pc, se blocheaza, sau, nu faci niciodata altceva decat, te joci ?

Ai putea intr-un final sa incerci sa schimbi si sistemul de operare, sa treci pe Vista, cu toate ca nu stiu daca este chiar o idee...

Inca un sfat pe care ti l-as putea da, vezi sa nu fie o problema de la HDD, daca ai cum, incearca sa pui cateva zile, un HDD de la un prieten, instaleaza un joc, pe care il jucai inainte, si vezi cum se comporta...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.