Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spore-logo.png

Will Wright a declarat recent, raspunzand review-urilor la Spore, ca acesta este un joc conceput pentru publicul larg, in special casual gamers si ca are ca tinta o cifra de vanzari apropiata de cea a lui Sims. Desigur, a sustinut acesta, Spore e mai complex si mai profund decat Sims, insa are acelasi obiectiv ca acesta. De aceea, prefera vanzari ca la Sims si note mai mici decat Half Life 2. Declaratiile au fost facute in baza review-urilor stocate de Metacritic, unde deocamdata Spore are 87. Sims a avut 90, iar Half Life 2, 97. Dintre review-urile luate in calcul de Metacritic, Wired's, care a acordat cea mai mica nota (7), spune ca "Spore incearca sa fie orice pentru oricine - o strategie care nu functioneaza aproape niciodata asa cum ar trebui." De asemenea, i se reproseaza gameplay-ul simplist.

Articol preluat de pe: virtual-games

Am luat si eu kit-ul de la acest joc (sa fie), inca nu l-am instalat, dar am inteles ca ai un microb, si trebuie sa il dezvolti cat mai mult. Mi s-a parut destul de amuzanta treaba asta, si am zis sa il incerc, sa vad insa cand :P

A incercat cineva dintre voi acest joc, sau aveti de gand sa il incercati ?

Daca nu sunteti siguri, de ce poate jocul, si nu vreti sa luati imaginea care are 3.89 GB, pardon, rectific; si nu vreti sa cumparati jocul, puteti incerca demo-ul, disponibil aici: Spore Creature Creator Demo Download

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.