+lolek Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Salut tutoror!De curand am infintat un blog"Minimal Romania" .Si m-am gandit sa va invit si pe voi pe accest blog. URL : Minimal Romania Blog Aici va puteti face noi prieteni si sa aflat noi chestii legate de MINIMAL. In momentul de fata nu avem decat 6 topicuri dar sunt 6 si interesante .Va rog frumos astept comentarii pe blog.Multumesc. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Blog-ul, arata binisor, doar ca, va da putin nasol, pentru ca este pe blogspot, si nu pe un domeniu propriu. Totusi, ca sa nu te descurajez, iti pot spune ca am vazut cateva persoane, cu blog pe blogspot, care aveau in jur de 1000 - 1500 de vizitatori pe zi. Eu unul, m-am si minunat cand am vazut, avand in vedere ca blog-ul nu era cine stie ce din punct de vedere al design-ului, dar probabil, continutul ii face pe oameni sa revina. Deci, cred ca ai inteles, ce am spus. Scrie, si ocupa-te de el, si poti avea o surpriza Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now