Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tutoror!De curand am infintat un blog"Minimal Romania" .Si m-am gandit sa va invit si pe voi pe accest blog.

URL : Minimal Romania Blog

Aici va puteti face noi prieteni si sa aflat noi chestii legate de MINIMAL.

In momentul de fata nu avem decat 6 topicuri dar sunt 6 si interesante .Va rog frumos astept comentarii pe blog.Multumesc.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Blog-ul, arata binisor, doar ca, va da putin nasol, pentru ca este pe blogspot, si nu pe un domeniu propriu.

Totusi, ca sa nu te descurajez, iti pot spune ca am vazut cateva persoane, cu blog pe blogspot, care aveau in jur de 1000 - 1500 de vizitatori pe zi. Eu unul, m-am si minunat cand am vazut, avand in vedere ca blog-ul nu era cine stie ce din punct de vedere al design-ului, dar probabil, continutul ii face pe oameni sa revina. Deci, cred ca ai inteles, ce am spus. Scrie, si ocupa-te de el, si poti avea o surpriza :D

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.