Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema grava cu noul sistem:

CPU: Intel® Core2 Duo CPU     E8400  @ 3.00GHz

RAM: 2x 2GB a-data extreme (3328MB RAM pe 32-bit)

Video: nVidia GeForce 9600 GT (Leadtek PX9600 GT Extreme)

Versiune DirectX: DirectX 9.0c

Rezolutie: 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz) [22'' wide]

HDD: WD KS 640 GB S-ATA II 16 MB

Placa de baza: MSI P35 NEO2 FR

Buun, mi se blocheaza in urmatoarele jocuri: Crysis, Assassin's Creed, CoD 4, Race Driver: GRID si cam atat fiindca altele nu am mai jucat.

Sa descriu putin "blocarea": Dupa aproximativ 10-40 minute de joaca imi "ingheata" ecranu` si apar niste pete verzi, am filmat si am uploadat pe youtube ca sa vedeti ce incerc sa descriu:

hCUOuTZr2xw

P.S. Am sters topic-ul de adineauri deoarece l-am postat din greseala si nu era gata.

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

da , aceeasi problema am avut si eu , daca eram in joc mi se bloca mai repede dar daca stateam pe windows mi se bloca cam in 30-40 min , am postat si eu despre problema asta aici http://pctroubleshooting.ro/index.php?showtopic=4507 . totusi daca il ai in garantie mai bine du-l

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

L-am dus acum 2 zile si mi-au schimbat placa video, tot la fel facea asa ca am postat aici, in dimineata asta l-am dus iara si le-am dat nr. de telefon celor de acolo si le-am zis sa ma sune cand merge...eu de acolo pana nu merge perfect nu il mai iau, deci are cineva vreo idee de la ce ar putea fii ?

Posted

Parerea mea, dupa cum se comporta, sigur este de la placa video, o soliciti prea tare, poti incerca sa mai miscorezi detaliile in jocuri, baietii de la garantie, ar trebuii sa stie ce sa faca, dar daca sunt nepriceputi, e clar... ai putea sa le sugerezi sa iti puna o placa video mai performanta, si sa platesti diferenta, daca poti.

Succes !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mi-am luat 9800GT si mi-am pus coolere suplimentare, problema a fost rezolvata, merge de rupe :)..subiect inchis, multumesc pentru raspunsuri!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.