danutz022 Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 am inteles ca dupa instalarea unui MoD subforum al meu fiind easy sub forums mi sa zis ca trebuia executata o comanda in mysql si ash vrea sa stiu care e aceea va rog fff moolt No signature , kids!
+Smeagoll Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Pay in programul respectiv iti spune ce sa executi chiar inainte de modificari e o linie asemanatoare cu asta: ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_view_age VARCHAR(150) NOT NULL default '0'; Din cate stiu eu ai pe lx.ro atunci mergi aici te loghezi cu datele tale si apesi pe butonul SQL si dai paste la codul respectiv!Bafta
danutz022 Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 ms smeagoll sper sa ma descurc deci asta era comanda de sql asta e codu meu ALTER TABLE `phpbb_topics` ADD INDEX (topic_last_post_id); ALTER TABLE `phpbb_forums` ADD attached_forum_id MEDIUMINT(8) DEFAULT '-1' NOT NULL; No signature , kids!
danutz022 Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 off ink o chestie da unde trec codu asta ? cumva cand ma loghez pe mysql a 3 iconita cu sql ?:-D No signature , kids!
+Smeagoll Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Incearca sa nu mai faci duble-posting ai deja un warn nu ma pune in postura de a ti`l da pe al 2-lea! Ce cod e ala de unde?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now