giga Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Giga-Software - este un site care contine softurile realizate de Giga-Software. http://www.giga-software.com/ Ofer Administrator sau Moderator celui ce vrea sa ma ajute la dezvoltarea comunitati Giga-Software... Astept parerile voastre pe http://giga-software.com/forum/index.php 1
+icebird Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Nu merge... 1 Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Site-ul merge, acum. Ar trebui sa mai personalizezi putin, tema de la php-fusion si sa incepi sa adaugi continut. Succes ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
giga Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 Multumesc pentru sfaturi.... site-ul nu a mers o zi, deoarece nu mi-a mers DNS-ul... ok, am incercat sa adaug continut... As avea nevoie de cativa moderatori, adminisitratori, Cine se baga? Have a nice day. 1
gaby Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Am intrat astazi pe site, sa vad daca ai mai imbunatatit ceva, dar site-ul se incarca foarte greu. Ai din nou probleme ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
giga Posted October 20, 2008 Author Report Posted October 20, 2008 Am intrat astazi pe site, sa vad daca ai mai imbunatatit ceva, dar site-ul se incarca foarte greu. Ai din nou probleme ? ← Merge greu, deoarece este hostat de mine, personal pe calculator... 1
giga Posted December 24, 2010 Author Report Posted December 24, 2010 Imi cer scuze pentru: double post, reinvierea topicului. Vroiam sa mentionez ca site-ul este din nou activ de cateva zile, si am schimbat continutul website-ului. Acuma este un website care contine soft-urile realizate de Giga-Software iar forumul contine topicuri numai despre aplicatile noastre. As dori feedback si sugestii. 1
gaby Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Care sunt soft-urile realizate de Giga-Software ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
giga Posted December 25, 2010 Author Report Posted December 25, 2010 Care sunt soft-urile realizate de Giga-Software ? Momentan doar un singur membru si-a incarcat proiectele: http://www.giga-software.com/downloads.php?cat_id=13 Documentatiile despre unele din proiecte: http://www.giga-software.com/downloads.php?cat_id=17 Softurile sunt prezentate la foarte multe concursuri nationale si internationale, au luat si ceva premii 1
gaby Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 M-am uitat peste descrierile lor si programele mi se par foarte interesante, ar mai ramane sa le si testez (pe unele dintre ele) . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
giga Posted December 25, 2010 Author Report Posted December 25, 2010 M-am uitat peste descrierile lor si programele mi se par foarte interesante, ar mai ramane sa le si testez (pe unele dintre ele) . In general sunt aplicatii not end user, nu pentru utilizatori normali ci pentru dezvoltari de aplicatii ulterioare. Programele in general nu au help, si sunt doar niste filme care te pot ajuta. In general au fost multe setari, daca intampini greutati, cauta-ma, nu trage repede concluzia ca nu merge, sau merge prost. Tutoriale video 1
giga Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Marea majoritate a documentatile prezentate pe la diverse concursuri au fost publicate la sectiunea download. Speram ca aceste documentatii va vor ajuta in utilizarea aplicatiilor create de Giga-Software http://giga-software.com/downloads.php?cat_id=17 1
gaby Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Vezi ca modul de afisare al reclamelor Adsense din bara din stanga incalca TOS-ul Google. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
giga Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Multumesc pentru observatie am corectat aceasta problema la ambele website-uri. 1
+GodsOtherHand Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Ziceai ca nu e facut pentru userulor obisnuit.. asa ca nu trag concluzia ca nu merge. Dar problema mea e urmatoarea: Am downlodat Fast HTML Editor 1.4.1, l-am instalat. Am windows7. Dau dublu click si imi apare ca programul " has stopped working", avand optiunea de a trimite un raport catre microsoft. Acelasi lucru daca incerc compatible mode cu XP sp3. Deci? 1 love is a verb Love is a doing word
giga Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Ziceai ca nu e facut pentru userulor obisnuit.. asa ca nu trag concluzia ca nu merge. Dar problema mea e urmatoarea: Am downlodat Fast HTML Editor 1.4.1, l-am instalat. Am windows7. Dau dublu click si imi apare ca programul " has stopped working", avand optiunea de a trimite un raport catre microsoft. Acelasi lucru daca incerc compatible mode cu XP sp3. Deci? Aplicatia este veche de cel putin 3 ani de zile. Nu am testat-o sa vad daca este compatibila cu Windows 7, a fost compilata de 32 de biti. Posibil din cauza activex-ului MSAgent 2.0 pe care il folosesc pentru help dinamic, genereaza acesta problema. Iar despre userul obisnuit ma refer la: Aplicatia NeurosLab este gandita sa fie folosita de catre programatori care doresc sa dezvolte softuri cu Inteligenta Artificiala sau AILab este un limbaj de scripting care contine si cateva paradigme ale AI-ului si poate fi inglobat in alte medii de programare. E dificil de folosit daca nu stii la ce sa te astepti, sau sa interpretezi rezultatele. Obtii un fisier cu zeci de mii de numere care defapt reprezinta Inteligenta Artificiala a unei aplicatii software. Iti multumesc pentru interesul acordat. Deasemenea nu este testat cu versiuni noi de IE. Singurul IE de a fost testat a fost IE 6. Prin dll-urile oferite de windows, i-am facut o instanta in aplicatia mea. 1
+GodsOtherHand Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 ok ok am inteles. Ai vreo idee cum l-as putea face sa ruleze totusi? Ca tot veni vorba, nu inteleg cei cu acel compatible mode, multe programe care nu sunt facute pentru win7 nu ruleaza chiar daca le dai compatible mode.. Ps, it says: Ecception EOIeSysError in module Fast HTML Editor 1.4.1.exe at 00138369. Class not registered. 1 love is a verb Love is a doing word
giga Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 ok ok am inteles. Ai vreo idee cum l-as putea face sa ruleze totusi? Ca tot veni vorba, nu inteleg cei cu acel compatible mode, multe programe care nu sunt facute pentru win7 nu ruleaza chiar daca le dai compatible mode.. Ps, it says: O sa incerc sa compilez o versiune fara MSAgent. OLE Objects este o tehnologie de a lucra cu platforma Windows. Prin OLE eu creez instante ale MSAgent-ului si instante ale Internet Explorerului. Si posibil eu ii trimit date pe 32 de biti, si el astepta date pe 64, si practic eroare o da doar MSAgentul. Practic Windows 7 incearca sa creeze o masina virtuala SP3, si sa ruleze aplicatia. Este un mecanism complex. De exemplu cand incearca sa creeze o masina virtuala pentru MS-DOS, toate locatile de memorie le remeapeaza(harta de memorie), I/O 1
giga Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Am scos activex-ul MSAgent 2.0, si am incarcat o versiune noua, sper ca acuma sa fie compatibil cu windows 7. Daca nu este compatabil e din cauza incompatibilitatii ca eu fac instante pentru IE 6 si la tine se gaseste alte versiune. Sper sa iti mearga 2
+GodsOtherHand Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Multumesc mult pentru aplicatie, o voi folosi pentru a termina tema la info(scoala) mai repede. love is a verb Love is a doing word
giga Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Multumesc mult pentru aplicatie, o voi folosi pentru a termina tema la info(scoala) mai repede. Sa subinteleg ca functioneaza acuma? 1
+GodsOtherHand Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 da 3 love is a verb Love is a doing word
giga Posted December 28, 2010 Author Report Posted December 28, 2010 Multumesc ca mi-ai raportat ca nu mergea pe Windows7 si cu ajutorul feedback-ului tau l-am facut compatibil pentru windows 7. In versiunile viitoare o sa verific versiunea a sistemului de operare. M-ai am problema asta si la alte softuri. 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now