Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum sa ma inregistrez pe pctroubleshooting?

Am creat acest topic, pentru incepatorii in ale calculatoarelor; mai bine zis in ale internetului.

Printre vizitatorii acestui forum, sigur sunt si persoane care nu stiu sa se inregistreze pe forum, sau se incurca la inregistrare. Pentru asta am creat acest topic.

Pentru inceput, nu trebuie decat sa apasati butonul Register, din partea de sus a paginii:

regfs3.png

Dupa aceea, forumul in mod automat, va va arata regulile ce trebuie sa le respectati odata ce veti devenii membru al acestei comunitati.

Dupa ce le cititi, va trebui sa bifati: I have read, understood and agree to these rules and conditions dupa care veti apasa pe butonul Register, acesta aflandu-se imediat sub optiunea de mai sus:

121er5.png

Ati scapat si de acest pas, dupa aceea, veti ajunge la pagina de mai jos, pe care o completati dupa cum v-am explicat, chiar pe poza:

reg2ag8.png

Dupa ce ati apasat pe Submit my registration, asteptati putin, si va trebui sa primiti un mail, pe adresa de mail pe care ati scris-o la inregistrare, cu un link, pe care v-a trebui sa apasati, pentru a va activa contul.

Ati apasat pe link, iar acum sunteti un membru, cu acte in regula :D, al acestui forum.

!!! Daca ceva nu merge bine la inregistrare, sau intampinati vreo eroare, aici este singurul topic in care puteti posta, fara a fi membru.

Apasati pe butonul ADD REPLY, si scrieti problema, va vom ajuta sa reusiti sa va inregistrati !

replycd8.png

:pct2:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 7 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.