Jump to content

Recommended Posts

Posted

A mai avut cineva problema asta : In "temporary internet files" se aduna de cele mai multe ori informatii inutile, la mine s-a strans vreo 3,5 Gb. Am sters ce era acolo si tot 3.5 Gb ocupa. Problema ...nu imi arata toate fisiere care sunt acolo (cele care ocupa 3.5 Gb nu mi le arata) si nu imi da voie sa sterg tot folderul "temporary internet files" (zice ca : "is required for windows to run properly") . Am incercat si cu programe speciale de sters fisiere care imi recunoasc toate fisierele aflate in "temporary internet files", insa , nu le pot sterge :(.

Mai am foarte putin spatiu in C: si nici nu mai stiu ce sa mai sterg ca sa mearga sistemul cum trebuie.

Daca stie cineva cum pot rezolva aceasta problema il rog sa imi raspunda la acest topic, eu chiar nu mai stiu ce sa mai fac.

Multumesc

Posted

Chiar zilele astea m-am confruntat cu aceasta problema. Ai incercat, sa stergi "temporary internet files" din Internet explorer, sau ce browser folosesti ? (Tools -> Internet Options -> vezi Browsing History -> Delete).

222jl4.png

Daca tot nu ai rezolvat problema, inta in My Computer -> Tools -> Folder Options -> Tab-ul View -> Bifeaza optiunea "Show hidden files and folders" apoi du-te in folderul "temporary internet files" si vezi daca nu ti-au aparut niste fisiere ascunse, pe care sa le poti sterge.

fdsfsdfasu6.png

Daca tot nu reusesti, mai sterge din fisierele temporare, ale windows-ului.

Succes

P.S: revin-o, cu noutati !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Aveam dat "Show Hiden files" da tot nu imi apareu fisierele, destul de ciudat. Totusi am dat la tools -> internet options -> si la temporary internet files, am dat delete all files si, ca prin minune, s-au sters si mi-a eliberat 3.5 gb in C:, de care aveam de altfel Mare nevoie.

Pentru toti care intampina astfel de problema recomand solutia lui Gaby. Eu unu nu o stiam, poate pentru ca nu m-am mai intalnit pana acum cu problema asta.

Multumesc pentru ajutor Gaby :-h

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.