Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fac link exchangeuri cu site minim pr 1

link: http://ronlinetv.net

nume : ROnline tv 24/24

PR siteul tau-------Ce ofer

1--------------link exchange cu siteul domeniugratis.tk(pr1) si oaiecusorici.com(pr0)

2--------------link exchange cu siteul divertisment.haipa.ro(pr2) si oaiecusorici.com

3--------------link exchange cu domeniugratis.tk(pr1) , divertisment.haipa.ro(pr2)

4--------------link exchange cu divertisment.haipa.ro , domeniugratis.tk , oaiecusorici.com , ronlinetv.net , count-dracula-romania.blogspot.com

Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis

Posted

Ca design e ok, mai putin logo-ul parerea mea, care nu se potriveste foarte mult. Ar merge ceva cu un televizor, sau cu o antena de emisie, ceva in genul.

In rest eu zic ca e ok, inafara de textul putin cam ascuns din header:

"Tv Online,Online tv, Live tv, tv pe net, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online"

Succes cu el !

P.S: Exista pe forum si o categorie numita Schimb de link-uri, cam infundata ce-i drept, dar...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ca design e ok, mai putin logo-ul parerea mea, care nu se potriveste foarte mult. Ar merge ceva cu un televizor, sau cu o antena de emisie, ceva in genul.

In rest eu zic ca e ok, inafara de textul putin cam ascuns din header:

"Tv Online,Online tv, Live tv, tv pe net, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online, tv online"

Succes cu el !

P.S: Exista pe forum si o categorie numita Schimb de link-uri, cam infundata ce-i drept, dar...

done gaby :D

Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.