Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hei .. am si eu o nelamurire si nu prea stiam unde sa deschid un topic..is noua pe aici . Deci : am downloadat GTA San Andreas si l-am instalat dar cand vreau sa il deschid imi zice sa introduc CD/DVD . Am intrebat pe cineva ce trebuie sa fac si mi-a zis ca trebuie sa fac o copie virtuala dar nu prea am habar cum :(( ....ma ajutati va rog ? :D:D MS :Lighten:

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Banuiesc ca jocul este "original". Probabil, ai montat cd-ul cu daemon tools, uita-te pe cd, si vezi de crack. (daca nu-l contine, cauta si tu pe dc++, torrente, etc.) Il copiezi peste, si ar trebui sa meraga.

Succes :*

MS

:clap::clap:

4397.jpg

• 3 weeks later...
Posted

am rezolvat .. ms de ajutor .. rog pe unul dintre admini sa inchida topicul ... eu zic , ca nu mai are rost sa stea aici nu ?

4397.jpg

• 6 months later...
Posted

buna io am descarcat san andreas cu utorrent decat ca san andreas nu se instaleaza cu daemon tools si se instaleaza normal.lam instalat si imi aparae wrong disc inserted please insert the cd/dvd si nu stiu ce sa fac cine ma ajuta si pe mn

Posted

Copiezi fisierele alea in directorul principal al jocului. Adica acolo unde l-ai instalat. Daca iti zice ca mai e un fisier cu acelasi nune, si copiind vei sterge acel fisier, atunci dai ok, asta si tre sa faci.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.