Jump to content

Recommended Posts

Posted

Romanii sunt obsedati. De diferite lucruri... Sigur, asta n-ar fi o problema daca aceste obsesii ar fi constructive.

Uite, japonezii sunt obsedati de electronica si au ajuns unde au ajuns.

Francezii sunt nespalati dar au nasuri fine si sunt obsedati de parfumuri. Si uite unde au ajuns. Si exemplele ar putea continua.

Din nefericire,la noi obsesiile nu sunt de natura colectiva. Adica, desi romanii impartasesc cam aceleasi obsesii, ele sunt profund egoiste si privesc fericirea personala chiar in detrimentul tuturor celorlalti.

TOP 10 OBSESII ROMANESTI

1. Obsesia "casa pe pamant". Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic!!! Nu conteaza nimic! Casa pe pamant sa fie!

2. Obsesia televizorului. Romanul e devorator de televiziune. S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adica ne uitam cel mai mult la televizor.Si, asta e geniala, avem cele mai multe televiziuni! !! Mi se pare fascinant ca romanul este "europeanul" cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt, cu cateva excptii, cele mai imbecile si mai de prost-gust productii!

3. Obsesia Coelho. Daca n-ai citit Coelho…n-ai viitor frate! "Pai am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita Stanescu…" "Te … pe ei! Citeste Coelho!"

4. Obsesia tzatzelor. Aproape toti producatorii tv au urmatoarea obsesie:"Tzatzele aduc rating!" Si stiti ce e misto: de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozitie internetul pentru asta: dai un click si gata!

5. Obsesia messenger. Asta e,totusi, un fenomen global. Pai daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi reproseze ca stau pe invisible…

6. Obsesia haiduceasca. Dupa o sticla-doua de vin si cel mai prapadit roman devine haiduc la orice nunta: fura mireasa, cere rascumparari…Si dup-aia, haiducia maxima: "Pusca si cureaua lataaaaaa…" pentru a recunoaste implicit: "Ce barbat AM FOST odataaaaa…"

7. Obsesia auto. In Romania exista cea mai dinamica piata auto. Punct. Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nic parizienii, nici londonezii…Punct.

8. Obsesia carnii din congelator. Cu toate ca au trecut 20 de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata, romanul inca isi mai incarca pana la refuz congelatorul. Sa fie acolo…Cine stie…

9. Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un statement. Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister. Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu el!!!!!!!

10. Obsesia "daca ala nu face,de ce sa fac io?". Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie:"Ce? Sunt mai prost?!"

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

comentari propri:

1)romanul de cand sa nascut pana a murit sia dorit casa lui si bucata lui de pamant,romanul mereu a avut casa lui si bucata lui de pamant ,atat timp cat am uncit,desigur sunt si cem ai saraci care niki casa nu au dar si ar dori tot in canal.cum vine asta habar nam.pe cand europeanul adiceilalti vecini mereu ai sai vezi ca vor locui in mare parte multi dintre ei cu chiri mai ales ceide la orasele mari ptr ca nu isi permit un apartament cu bani jos sau partial.la noi romanul detine chiar si cateva apartamente.desi concluzia e ca romanul e mai istet ca stie ce vrea.

2 ) stiti romanu a trait in comunisc nu in democratie ,si asta multe deceni a avut de aface.si avea 1 singura televiziune cu un singur canal de tv.iy place sa priveasca are cevedea si invata si se amuza.mai ales de la multi canalele de televiziune.deci stie ce vrea romanul si mai ales nui prost.caci invata ceva.

3)da romanul stie sa petreaca din acel prapadit devine haiducul perfect la orice nunta si chiar si cu acel exces de zel ptr ca stie ce vrea si poate,e puternik deci e roman si nu un adormit de european, asa fatalau.

4)O singura natiune,O singura masina . Dacia ! sa cam saturat de a si niki de atunci ptr ca pana sa privatizat dacia sia cumparat multe alte marci de masini cea mai dorita BMW ul stie toti si toata lumea cea mai ravnita Mercedesul alias Mertzanu ! deja cand romanul a evoluat sia dorit cea mai smekera sa rupa gura topului deci romanul e istet si stie ce iy place,are gust.traieste viata.

5)mereu romanul cand are bani pe moment,el se gandeste sa nu moara de foame,deacea se aprovizioneaza din timp.de ce? lasa ca vor fi si strangeri de curea si atunci nu vor fi bani de multa si scumpa mancare deci congelatorul exista deci traim cu mancare.romanul e istet,stie sa supravietuiasca.

6)obsesia celulara?nu exista asa ceva.fals.daca pot dece sa nu am,daca e posibil de ce sa nu vreau,deci romanul stie sa traiasca viata,mereu in top,in moda si mereu la curent cu ultimile apariti niki nu sai nventat ceva si noi facem precomenzi .romanul e istet e mereu in pas cu tehnologia,deci stie ce vrea .

7)cum programezi un meci de fifa pe pc sau o bere la terasa daca nu vb pe messenger,cum sa nu te vezi cufrati sau verii la padure sau prieteni la munte si mare,daca nu vb pe mess.nu esita sa nu utilizam cea mai buna cale de comunicare care e gratis si nu costa nimik si o avem oricand si oricat.romanul nui prost stie ce face.

8)deacea suntem romani,deacea suntem barbati,de ce nu tzate?deoarece cei frumos si lui dumnezeu iy place.

Mulumesc.Suntem Romani si Totusi Traim Viata.Si asta ne ocupa cel mai mult timp .

Posted

adevarat

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.