Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tocmai am lansat un nou proiect, NetHelp. Ideea e oferirea suportului tehnic gratuit in orice fel de situatie - hardware, software, development etc.

Nu e mare lucru de vazut si comentat asupra interfetei. Sunt doar doua pagini (si inca una daca deschideti o cerere de suport), dar as vrea sa stiu cum vi se pare ideea. Ati apela la asa ceva pentru rezolvarea unei probleme? Daca nu, ce ar trebui sa includa siteul ca sa va tenteze?

Momentan ma ocup doar eu de solutionarea problemelor, dar in timp sper sa adun cativa voluntari care sa ajute.

Posted

Ideea nu este rea, s-ar putea chiar unica in Romanaia (nu am mai vazut pana acum un astfel de site in RO).

Dupa parerea mea, nu stiu insa daca va avea foarte mult succes, cred ca mai degraba sunt folosite forumurile de discutii pentru suportul tehnic, decat un astfel de site. Insa, in cazul in care raspunsurile, si ajutorul vor fi date mai rapid, decat pe forumuri, si vor fi pe intelesul utilizatorului, atunci, sigur nu vei fi dezamagit.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In Romania nici eu nu am vazut ceva asemanator, ceea ce m-a si determinat sa incep proiectul.

Intr-adevar si forumurile fac aceeasi chestie dar forumurile nu sunt tocmai noob-friendly. Pentru o persoana cu cativa ani de experienta in spate forumul e un loc excelent pentru ca se prezinta o gramada de informatii si el/ea doar culege ceea ce considera ca e util. In schimb pentru un incepator forumurile nu sunt potrivite pentru ca pe forum intotdeauna exista mai multi useri care raspund si pun intrebari pentru a urmari o idee de multe ori diferita. Situatiile de genul asta induc confuzie in mintea unei persoane care nu are treaba cu tehnica, sau in mintea unui incepator care abia acum incepe sa isi dea seama ce si cu ce se mananca. Pentru prima categorie de utilizatori, familiarizati cu internetul, exista forumurile. NetHelp e pentru a doua categorie de oameni :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.