+Biencutza25 Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 stie cineva un program prin care iti poti recupera fisierele sterse de ceva timp ? Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+EarthMuziq Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Eu sincer să fiu nici ştiu dacă există un program sau poţi prin System Restore
Norbert Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 System Restore e cel mai bun .... Mai e si Norton Ghost (functioneaza la fel ca System Restore) ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica
+EarthMuziq Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Eu spun să folosesc System Restore
+Biencutza25 Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 ok .. ms de ajutor .. dak mai apar ceva idei mai astept raspunsuri Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
aerosoul Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Foloseste Recuva. Depinde si de cat timp ai sters.. pentru ca daca ce ai sters a fost suprascris e putin probabil sa mai poata fi recuperat. Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro
NOS_feratu Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 stie cineva un program prin care iti poti recupera fisierele sterse de ceva timp ? ... poti folosi cu sanse mari de reusita GET DATA BACK FOR FAT/NTFS, un program foarte bun care stie sa sape "adanc" chiar daca hardul a fost formatat/repartitionat. procesul nu este unul neaparat usor dar rezultatele sunt pe masura... desigur sunt si altele ca RECUVA (mai sus amintit) LOST&FOUND, ACRONIS TRUE IMAGE, BACK2LIFE... sunt enumerate la gramada nu neaparat in ordinea "calitatilor" de recuperare dar nu pot spune nimic despre ele pentru ca le stiu doar din "auzite"... take care
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now