Jump to content

aerosoul

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

aerosoul's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Problema este de la un driver pe care il instaleaza windows-ul.. Aceeasi problema o aveam din cauza unui driver video. Intra in safe mode si dezactiveaza driverele pe rand. Mai simplu ar fi sa incerci alt sistem de operare, poate mai nou. PS BIOS-ul nu are firewall. Cel putin din cate stiu eu.
 2. Cred ca driverul este vinovat, sau poate playerul audio (mai exact marimea bufferului). Succes!
 3. Ar putea fi o magistrala IDE defecta, in sensul ca are un contact imperfect sau o intrerupere.. ce se manifesta uneori. Sau poate fi o componenta care se "deconecteaza" din mers (cdrom, dvdrom, hdd).. la HDD e suspect. Mult Succes!
 4. Poate ai hard disk-ul foarte ocupat.. mai fa putin spatiu. Poti incerca si ceva suite de optimizare a registry-ului..etc
 5. Uita-te atent la conectorii audio de pe placa de baza.. sau cablurile conectate acolo..
 6. E posibil sa fie de la sistemul de operare.. Dar la ce instalation log se refera?
 7. Sa nu fie vreun virus care "umbla" la svchost.. Sper sa gresesc, insa de eroarea respectiva in general o reinstalare de Windows te scapa.. Succes!
 8. Ce vrei sa modifici si in ce sens este BIOSul "blocat"? Ma gandesc ca nu cumva sa nu fie "blocate" niste setari la care nu vrei musai sa umbli (sau nu e nevoie, banuiesc totusi ca nu sunt blocate degeaba)..
 9. Incearca alt driver.. pentru ca e posibil ca driverul respectiv sa fie dezactivat chiar de sistemul de operare pentru ca genereaza probleme. De ce nu incerci un linux micut pe configuratia aia.. cred ca s-ar misca mai bine.. Succes!
 10. Creeaza o noua conexiune, intreaba providerul daca totul e ok.. verifica totusi si cablurile. In ce sens nu merge.. nu se conecteaza.. sau e cable unplugged.. Am constatat ca nici la mine nu merge imediat dupa conectare in anumite retele.. uneori dureaza putin mai mult pana se face autentificarea.. Succes!
 11. Acrono, poti sa descarci driver de pe acesta pagina (alegi sistem de operare/radeon/versiunea ta)
 12. Arhiva este corupta (erori de descarcare, intreruperi etc..) adica nu este toata. Fie o descarci iarasi(poate cu un download manager mai eficient) fie cauti alta sursa.. Succes!
 13. Sa stii ca poate fi din cauza ca ai hard disk-ul foarte plin, fie ai multe partitii, si pe deasupra sa ai si foarte multe fisiere mici ca dimensiune. Incearca o defragmentare sau poate niste programe de optimizare. S-ar putea sa ramai uimit. Iti recomand autoopt ca e f usor de folosit si gratuit. De asemenea ar fi indicat sa tii macar 20% din spatiu pe hdd liber.. Daca nici asa nu merge, ar putea fi din cauza unor: temperaturi mari la procesor(nu cred), vreo magistrala de date cu probleme(nu cred).. sau alte lucruri mai putin previzibile..
 14. 1 Sursa e in regula. Daca o sa mai pornesti cu scurt pe iesire ai sanse sa o defectezi si pe asta deci incearca sa pornesti "pe naspa" de cat mai putine ori.. 2 Cred ca ai un scurt pe undeva (asta justifica comportamentul cu sursa veche).. Deconecteaza (atat date cat si alimentare) tot ce nu iti trebuie (cd/dvdrom, fdd si alte "accesorii" chiar si hdd..)si porneste-l. Incearca sa il pornesti fara RAM o data (ar trebui sa auzi beep-uri).. altfel e o problema fie cu placa de baza sau cu procul.. eu cred ca placa de baza e (si in cel mai rau caz impreuna cu procesorul). Sper sa ma insel si sa fie un scurt usor observabil.. Iti doresc succes!
 15. Se poate si fara oo, dar nu va zic cum
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.