Jump to content

chester

Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

chester last won the day on August 2 2012

chester had the most liked content!

About chester

 • Birthday 08/26/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chester's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

 1. Cam ce temperatura trebuia sa aibe procesoru si placa de baza dupa ce pui pasta pe el? Am facut si eu curatarea pc-ului, i-am pus si pasta si etc.
 2. am pus linux pe stick cum ai zis si am incercat , se auzea sunetu , am reinstalat apoi windowsul si driverul audio pe curat si a mers
 3. DA, si la fel..se aud doar in fata si driverul le citeste,incerc o reinstalare la driver apoi dau un replay
 4. Pai...driverul le gaseste,doar ca nu se aud.se aud doar in fata.Nici castile nu se aud in spate ...Oare s-au stricat mufele alea? Am 5.1 sistemul.
 5. Salut,am un sistem audio cam de 3 ani si nu am avut pb cu el pana acum.Problema este ca nu se mai aude cand il mufez in spate,dar de gasit il gaseste..Iar daca il conectez in jackul din fata se aude fara pb,doar cele din spate nu functioneaza.Dar Le Gaseste pc-ul cand le conectez.Vreo solutie ?
 6. raspundeti si mie la topicu de la softwhere care stiti Ms.

 7. Sall.Am o pb cu messul.. Am renuntzat la Mes 10 pt ca este o prostie dupa parerea mea si mi-am pus mess 8 + multi mess bla bla. Si azi cand am intrat p el a mers frumos si la un moment dat ma scoate de p mes ..pur si simplu imi dispare..imi apare o fereasta de Mozila cu "Page cannot be displayed". Am intrat p mess inapoi si cei care erau online au zis ca am dat acest mass : http://yfrog.com/2oadaeap Am scanat Pc ..si nu am gasit nici un virus.. http://yfrog.com/0mnodcp Vreo solutie?
 8. Am si eu o problema...stie careva cu ce program se vad fisierele "PCX".Am intalnit la mai mutte persoane...atunci cand treb sa prezinte pozele de la cs le da sub format PCX si nu merg deschise..sau daca se deschid nu intelegi nik din acea poza... Stie careva vreun program?
 9. gaby da-ti warn pentru dublu post ^^
 10. Parerea mea este ca PES 10 e identic cu PES 9...cei de la Konami din pacate nu pun multe campionate ca in Fifa... Singurul PES reusit este PES 6 ...poti adauga pana la 1000 de stadioane..si contine toate competitile din Europa /Africa /Asia..chiar si Inter Toto. Este si campionatul Romaniei cu stadioanele din liga 1 .Si chiar si acum PES 6 este cu mult peste fifa 10 la grafica.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.