Lady Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Am cumparat un laptop Sony Vaio VGN-AR61E cu windows vista edition familiale premium preinstalat si e in franceza. Am incercat sa-i bag un patch pt limba engleza sau romana,insa mi-a dat eroare la instalare. Cand a fost cumparat din franta nu a avut nici un cd la el,nici de recovery nici cu drivere. Problema cu driverele am rezolvat-o,insa acum as vrea sa reinstalez vista pe el iarasi si vreau sa stiu daca pot sa fac un cd de recovery sau back-ul ca sa-l am in caz ca fac ceva gresit la el. Am vazut ca are in el instalate tot felul de minuni de pe la Sony si alea chiar nu stiu de unde sa le iau sau daca chiar imi sunt necesare pt buna functionare a laptopului. Multumesc pt eventualele raspunsuri.
gaby Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Da, ar trebui sa se poata face un cd recovery. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now