Jump to content

Recommended Posts

Posted

Designul, e destul de ok, cu toate ca pentru a atrage mai mult atentia, ar mai trebui putin imbunatatit, dupa parerea mea.

Despre joc in sine, nu pot spune prea multe, deoarece nu am avut curiozitatea sa ma inregistrez, insa ai putea da tu ceva mai multe detalii, despre modul de joc.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

GG Cristi T

Iti propun sa pui mai multe curse (orase) , mai multe piese la Shop . Vb:* app da si me id tau de mess ....

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Truck Stop Europe este un joc de tip browser based in care jucatorii isi pot cumpara camioane din magazin sau din targul de camioane second-hand, iar apoi ei pot efectua rute prin Europa, inclusiv Romania.

Pe parcursul drumului masinile se pot defecta (in functie de rata de damage care poate varia in functie de cat de nou este camionul) sau pot ramane fara combustibil, moment in care trebuie realimentate. Deasemenea, soferul trebuie sa se odihneasca periodic pentru ca si el are o rata de oboseala care variaza in functie de cat de nou este camionul (cu cat este mai nou, soferul se va simti mai bine si va obosi mai greu).

Camioanele pot fi imbunatatite.Puteti cumpara de la magazin piese pentru reducerea consumului, pentru marirea vitezei, sau pentru rata de damage mai mica.

Puteti alege cu ce viteza sa rulati pe parcursul rutelor.Viteza minima este de 55km/h iar cea maxima variaza in functie de performanta camionului.

Pe drum veti intalni restrictii de viteza dinamice.Daca depasiti viteza legala aveti sansa sa fiti prinsi de radar.Daca se intampla acest lucru veti primi o amenda in functie de numarul de km/h peste viteza legala.

Atunci cand va hotarati sa va vindeti camionul, acesta va intra in targul de masini second-hand. Pretul sau va scadea in functie de numarul de proprietari avuti si de numarul de km parcursi. Camioanele nu pot fi vandute cu upgradeuri, acestea vor trebui vandute in prealabil.

In cazul in care aveti nevoie de bani, va puteti imprumuta de la banca.Veti primi un imprumut proportional cu numarul de ore conduse de sofer. Dobanda este de 12% si nu puteti face un al doilea imprumut pana nu il achitati pe primul.

jocul este al meu si cel mai rau imi pare ca in 3 luni jumatate am bacul si nu am timp de promovare . cel mai bine pentru mine si joc ar fi daca reusesc sa il dau cuiva . astept oferte deoarece nu stau bine cu timpul . nu am pretentii financiare deloc mari . asadar statistici :

statistici 7 zile

280,967 afisari

885 vizite

584 unici

se da impreuna cu domeniu , e clar ca are potential foarte mare pentru adsense in cazul in care va fi promovat . astept oferte aici sau pe pm . repet nu am cine stie ce pretentii la pret . accept paypal sau transfer bancar . ofer pachet design la comanda celui ce il va cumpara gratuit . astept intrebari

oferta incepe de la 10$

Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis

Posted

mie oricum imi place, il jok in fiecare zi

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.