Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cand aprind pc`ul cateodata imi apare o eroare Overclock Failed sau Temperature Failed cateodata si mi se misca tot prost orice joc tot :|

Am intrat in Bios si am temperatura 86 :| d grade..!

Pc`ul este nou il mai am in garantie 2 ani !

Configuratie !

Intel Dual Core 2.80,2.81

DDR2 1 GB Ram

Hard 180 GB

Placa video : Asus Ati Radeon X1550 Series 512 mb

Va rog frumos ajutati-ma :((

Id : Al3ks.Rap1d

Posted

Temperatura pc-ului tau, clar este foarte mare. Temperatura normala este undeva intre 50-60 de grade. Daca spui ca este in garantie, du-l la baietii de acolo, si se vor uita pe la coolere, eventual poate iti vor mai pune niste pasta la cooler-ul de pe procesor; Daca este posibil, solicita, niste coolere suplimentare, 2, daca ai loc in carcasa.

Succes !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Temperatura pc-ului tau, clar este foarte mare. Temperatura normala este undeva intre 50-60 de grade. Daca spui ca este in garantie, du-l la baietii de acolo, si se vor uita pe la coolere, eventual poate iti vor mai pune niste pasta la cooler-ul de pe procesor; Daca este posibil, solicita, niste coolere suplimentare, 2, daca ai loc in carcasa.

Succes !

Ok

Ms mult de sfat..si scuze ptr ca am facut :-s topicul dar nu stiam exact unde sa postez ;)

O zi buna

Bafta !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.