Cristi T Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Director web PR 2 mp3 browserul nu mergea asa ca mam hotarat sa il fac director web deoarece pr este bunicel deocamdata . am ales scriptul de la webby. am adaugat suficiente categorii cred eu . roscabgdn sa sti ca ti-am copiat categoriile multumesc frumos si scuza-ma daca te-am suparat . alte safturi cu privire la dezvoltare ? as vrea sa implementez undeva deasupra categoriile 5-6 screenuri ale ultimelor siteuri adaugate dar slabe sanse sa reusesc. ma poate ajuta cineva ? Am site cu bancuri , am site de Tv Online 24/24 si ofer domenii gratis
gaby Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Directorul, la prima vedere pare ok. Numele insa, nu mi se pare prea potrivit In legatura cu modificarea pe care vrei sa o faci, nu cred ca poate fi prea greu, selectezi primele 5-6 site-uri din pagina http://oaiecusorici.com/index.php?list=latest si le afisezi unde doresti tu. Asta insa, este partea teoretica, daca stii PHP, sunt sigur ca te vei descurca. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now