Guest Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Buna, In comunitatea Italk-Forum oricine e binevenit, se discuta despre orice, de la PC la Hobby-uri, Automobile, pasiuni diverse, in aria Fun al forumului Italk gasesti bancuri, jocuri intre useri, clipuri funny si nu numai.Te asteptam pe Italk-Forum. Spre deosebire de alte forumuri pe Italk-Forum nu exista restrictii in ceea ce priveste link-urile externe in semnaturi, link-ing catre site-uri externe daca acestea fac subiectul discutiei, anumite limite per imagini si fisiere atasate, etc. Daca descoperiti bug-uri pe forum nu ezitati sa le spuneti... Daca considerati ca trebuie ceva inbunatatit va rog sa spuneti, nu tineti pentru voi Italk-Forum
gaby Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Este dragut forumulu tau, design placut, aranjament ok. Singura chestie care nu mi-a placut, este acea bara, cara ma anunta ca sunt vizitator, scrisul, este putin cam marisor, si iese prea mult in evidenta. Sugestia mea ar fi sa-l micsorezi putin. In rest, bafta cu el ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Foarte dragut forumul.Dra cum a spus si Gaby bara aia de spus care ma anunta ca sunt vizitator strica toot inceraca sa o scoti.Culori placute.... I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Guest Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Multumesc pt. pareri si sugestii. Bara aceea este pusa doar de proba...am micsorat scrisul, ii mai bine acum ?
rraulinio Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 e bine.. se dau rank-uri ? "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein "I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito
gaby Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 E ceva mai bine acum. Insa, eu daca as fi in locul tau, as scoate-o. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Guest Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 E ceva mai bine acum. Insa, eu daca as fi in locul tau, as scoate-o. ← Rezolvat. Daca descoperiti bug-uri pe forum nu ezitati sa le spuneti... Daca considerati ca trebuie ceva inbunatatit va rog sa spuneti, nu tineti pentru voi
Guest Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 De acum va asteptam si pe blog www.blog.italk-forum.com
-ShooTeR- Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Trailers I-F - Cinematografia la ea acasa... Daca descoperiti bug-uri nu ezitati sa le spuneti... Daca considerati ca trebuie ceva inbunatatit va rog sa spuneti, nu tineti pentru voi
gaby Posted December 29, 2009 Report Posted December 29, 2009 Bug-uri nu am descoperit in mica mea vizita. Ceva de imbunatatit, as putea sa-ti sugerez sa creezi un logo daca consideri ca este nevoie. La SEO onpage vad ca stai destul de bine, mai lucreasa la cel offpage (link building, etc.), si adauga continut... Totusi, daca aveti un forum, care mai este scopul acestui site ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
-ShooTeR- Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 iTalk - Filme Documentare RO - O colectie de documentare cu traducere in romana, ex. HOME, Zeitgeist,Nostradamus 2012, The Fall of the Republic (dezvaluie frauda din spatele brandului Obama) etc. Sper sa va fie de folos... Astept parerile voastre !
gaby Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Imi place, este util. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
-ShooTeR- Posted February 26, 2010 Report Posted February 26, 2010 De acum ne gasiti la o noua adresa: In comunitatea iTalk-Forum oricine e binevenit.Te asteptam... Curiozitatea sta la baza existentei Documentare online - peste 150 de filme documentare cu subtitrare in limba romana. Filme romanesti online - peste 35 de filme romanesti, noi si vechi. Sper sa va fie de folos... si astept parerile voastre !
-ShooTeR- Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 PCNet - Sursa ta de ghid-uri, trucuri si tutoriale legate de windows, hardware sau software, precum si informatii din lumea IT. Sper sa va fie de folos... si astept parerile voastre !
-ShooTeR- Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 http://documentare.italk.ro/ - acum cu o noua inatisare. Vizionare Placuta!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now