Jump to content

Recommended Posts

Posted

- 10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% fac misto de tine !

- Brunet, simpatic, caut gagica cu port USB liber pentru transfer de informatzie genetika :)

- Stiu ca ti-e dor de mine, stiu ca-ti lipsesc de cand te-am parasit... CU DRAG CREIERUL TAU!

Dintzii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor shi la mare distantza unul de celalalt.

- Ti`ai facut operatie estetica cumva? Caci am vazut azi la fereastra un cap de castravete in loc de cartof cum eram obisnuita...

- Te-am iubit asa cum pielea isi iubeste trupul,te`am dorit mereu langa mine,corpul meu te cerea aproape..acum v-ati rupt,tztztz chilotei cu nabadai!

- Cand imi cuprinzi genunnchii goi si gleznele cu atingeri fine, in lume vreau sa ies cu tine : perechea mea de cizme noi!

- Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi`e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc..pijamaua mea !

- Cateodata ma surprinzi ca ma holbez la tine. Nu este din cauza ca esti frumoasa, ci mama mea mi-a spus ca "dracusorii" au coada si chiar ma intrebam unde este a ta?

- Ce se intampla cu telefonul tau? De fiecare data cand te sun operatorul imi zice "abonatul apelat este o maimutza, va rugam apelati la zoo!"

- Nu conteaza cat de inalt e cerul,cat de adanc e oceanul,cat de puternic e vantul,cat de vast e raul,vreau doar sa-ti spun..... ca nu e treaba ta.

- Daca ai ochii albastrii, buze senzuale , esti inalta si subtirica si foarte sexi , si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori !!

- Mi-am pierdut ursuletul de plush .. nu ai vrea tu sa dormi cu mine ?

Te simt imprejurul meu..ma invalui..te joci prin parul meu..nu mai pot scapa de tine..unde sa ma ascund hmzz?..unde sa ma ascund vant nenorocit?

- Tu ?te-ai mai?? de cand eu ?te-am ???Eu ?nu m-am mai?? dar parca ? m-as ..?,hai ?sa ne?? ,ca si eu ?te-as??!!!

- Vreau sa te simt in mine, aluneci, intri cam greu... hai ca poti! Scade-mi fierbinteala...te topesti....ai reusit SUPOZITORULE!

- Nu plange ca te-am inselat, Zambeste ca te-am comparat. Nu poate fi acum mai bine , decat sa ma impac cu tine.

- Felicitari de la www.dulciuri.ro tocmai ati castigat greutatea p*** dvs in dulciuri. Pentru a va lua Tic-Tac-ul dvs inregistrati-va online.

- Vreau sa iti simt gustul...vreau sa musc din tine...sa tremuri cand te ating, te vreau mai mult decat orice...Snickers!!!

- Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

- Vreau sa ma culc cu tine, sa te simt peste trupu meu gol, vreu sa intru in tine da nu te gasesc nicaieri. Unde esti pijama afurisita?

- Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine...

- 122. Salut! Sunt un extraterestru nervos in telefonul tau, ceea ce tastezi tu acum sunt co***ele mele! AAAUUU...YESS! Dupa zambetul tau vad ca itzi place. Mersi pentru laba! Pa!

- From 3022222: Va informam ca ati consumat bonusul de 20 min de *** manual gratis. Va sfatuim sa incercati si cu o femeie! In caz contrar va vom bloca cartela. Va multumim pentru ca ati ales serviciile Connex!

- Itzi este cald, itzi ard buzele, este ca o febra, te excita.... Gripa.

- Sunt un extraterestru care traiesc in telefonul tau. Ti-am dat bip sa ma scoti din buzunar ca-ti pute p***. Dupa parerea mea a murit.

- Definitia sarutului: Insista la "etaj" ca sa ti se deschida la "parter" :)))

- Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un B.M.W decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetzii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

- Sunt intr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de mesaje SMS. Incurajarile sunt binevenite.

- Acesta este un Mesaj Norocos. Trimite-l la 7 prieteni si o dorinta de-a ta se va indeplini.

- Am gasit mesajul tau printre cele 126 de mesaje primite astazi. Sa fie vorba de destin?

- I love you......... I need you..........I like you..........I vrea tu!

- Am vrut sa iti trimit ceva sexy, care sa te faca sa razi, dar postasul a zis sa ies din cutia postala.

- Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.

- Cineva imi spunea ca esti cel mai prost sarutator din lume si esti frigid in pat. Vrei sa imi demonstrezi contrariul?

- Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te naibii la o parte din fata mea!

- Spune-mi, intra? Da? si doare? Ohh, da! Doare! Il bag incet! Tot doare! Bine! Sa incercam alt pantof atunci!

- Azi noapte am avut nevoie de tine atat de tare, incat m-a durut. Am vrut sa fii ??®n mine, sa imi arati ca te pricepi la magie. Dar nu te-am gasit, PARACETAMOL idiot!

- Azi noapte am avut un vis umed despre tine... Am facut pe mine razand cand tu ai cazut de pe o stanca.

- Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceea ce nu ai!

- M-ai luat ??®n brate. M-ai strans cat ai putut. Mi-ai dezgolit partea de sus si ti-ai pus buzele tale. Doamne, bine ca sunt doar o sticla de PEPSI!

- Ce inseamna sarutul: pe mana = te ador; pe obraz =sa fim prieteni; pe gat = te doresc; pe buze = te iubesc; oriunde altundeva... sa nu ne lasam dusi de val!

- Eu vreau tripleti. Tu vrei gemeni. Te invit la mine, ca sa vedem cine castiga.

- Exista *** fierbinte, *** repede, *** ??®n grup, *** protejat, *** prin telefon, insa pt persoane ca tine exista... masturbarea.

- De ce barbatilor le vin ideile ??®n timp ce fac ***? Pt ca sunt atasati de un adevarat geniu!

- Astazi este traznet sa ai masina mica si telefon mic. In curand o sa fie la moda p****l macar atunci, prietene, tu vei fi cel mai la moda.

- De ce femeile sunt ca si calculatoarele: nimeni nu le intelege intr-adevar; toate greselile tale sunt salvate ??®n memorie; toti banii tai se duc pe accesorii pt ele.

- De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

- De ce pisicile sunt mai bune ca barbatii: pt ele nu conteaza cum arati; poti sa le lovesti fara se le faci sa se gandeasca la ***; nu te enervezi cand incep sa umble dupa pasarici.

- De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.

- Am fost arestata. Agentii m-au inchis pt ??€?

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.