Jump to content

Recommended Posts

Posted

Clicktale ( www.clicktale.com ) este un serviciu web ce inregistreaza activitatea vizitatorilor in site-ul dumneavoastra chiar si in format video!

ClickTale ofera o solutie inovatoare de Web Analytics care dezvaluie cum se comporta in mod real vizitatorii in interiorul site-ului, permitand astfel o analiza mai aprofundata si optimizarea performantelor. ClickTale furnizeaza filme ale sesiunilor de navigare realizate de vizitatori, heatmaps pentru comportamentul agregat in cadrul paginii web si analize avansate ale acestuia.

Parteneriatul incheiat de trafic.ro face posibila achizitionarea serviciilor ClickTale la preturi preferentiale (urmati acest link pentru mai multe detalii) de catre toti utilizatorii de internet din Romania. Puteti afla mai multe despre ClickTale citind cateva marturii ale utilizatorilor.

Dupa ce am primit acest mail de la trafic.ro despre clicktale.com am decis sa urmaresc videoclipul de prezentare si am ramas destul de surprins.

Preturile ar fi urmatoarele:

Free - $0

Bronze - $99

Silver - $290

Gold - $790

Mai multe detalii, puteti afla pe site-ul oficial: www.clicktale.com

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.