markbogdan Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Salutare. As avea o nelamurire. De cand mi-am configurat pc-ul am tot avut probleme cu placa video... in inceput am primit o placa de la o ruda, mai exact un ati radeon x600 pro care functiona destul de bine pentru cea ce putea oferi. De cand mi-am instalat placa noua (HD2600xt) care are o racire pasiva (lipsa de fonduri) am tot avut diverse probleme fiind nevoit sa o schimb de 2 ori de la furnizor. Ultima placa insa functioneaza corect desi ajunge uneori si la temperaturi de 90 de grade. Singura problema e ca, in jocuri (chiar si in cele stupide gen virtual pool sau zuma) din cand in cand se blocheaza pc-ul (uneori ecran in dungi colorate + restart / alte dati pur si simplu freeze la ecran) ... Suspectez ca ar fi o supra incalzire a restului componentelor din cauza placii video, desi nu exclud nici o incompatibilitate a sistemului. Mentionez ca sistemul este configurat in felul urmator: Procesor Intel E2160 1.8 mhz dual core Placa de baza Gigabyte P35-DS3R Memorie: Kingmax DDR2 2gb 800 mhz Placa video: HD 2600 xt -racire pasiva Hard disk: Western Digital 250GB 8mb buff Astept pareri Multumesc anticipat Edit: Am uitat sa mentionez ca sistemul functioneaza pe Windows Vista Am instalat SpeedFan care imi indica in timpul functionarii Counter-strike-ului spre exemplu totusi o temperatura de 43 grade pe senzorul 1 , 33 pe senzorul 2 , 35 pe hdd si 39 pe cele 2 core-uriri in timp ce placa video ajunge la 70 de grade..
gaby Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Incearca si tu sa instalezi un ventilator pe placa ta video. Sau macar asigura un flux de aer cat mai mare in carcasa. Sau poti sa schimbi chiar cooler-ul placii cu unul cu ventilator: http://www.shopit.ro/Cooler/Cooler-Spire-SP201S2/ Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now