Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare.

As avea o nelamurire. De cand mi-am configurat pc-ul am tot avut probleme cu placa video... in inceput am primit o placa de la o ruda, mai exact un ati radeon x600 pro care functiona destul de bine pentru cea ce putea oferi.

De cand mi-am instalat placa noua (HD2600xt) care are o racire pasiva (lipsa de fonduri) am tot avut diverse probleme fiind nevoit sa o schimb de 2 ori de la furnizor. Ultima placa insa functioneaza corect desi ajunge uneori si la temperaturi de 90 de grade.

Singura problema e ca, in jocuri (chiar si in cele stupide gen virtual pool sau zuma) din cand in cand se blocheaza pc-ul (uneori ecran in dungi colorate + restart / alte dati pur si simplu freeze la ecran) ...

Suspectez ca ar fi o supra incalzire a restului componentelor din cauza placii video, desi nu exclud nici o incompatibilitate a sistemului.

Mentionez ca sistemul este configurat in felul urmator:

Procesor Intel E2160 1.8 mhz dual core

Placa de baza Gigabyte P35-DS3R

Memorie: Kingmax DDR2 2gb 800 mhz

Placa video: HD 2600 xt -racire pasiva

Hard disk: Western Digital 250GB 8mb buff

Astept pareri

Multumesc anticipat

Edit:

Am uitat sa mentionez ca sistemul functioneaza pe Windows Vista

Am instalat SpeedFan care imi indica in timpul functionarii Counter-strike-ului spre exemplu totusi o temperatura de 43 grade pe senzorul 1 , 33 pe senzorul 2 , 35 pe hdd si 39 pe cele 2 core-uriri in timp ce placa video ajunge la 70 de grade..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.