Jump to content

Recommended Posts

Posted

Incepand cu data de 12 iunie si sfarsindu-se pe data de 15 august, Romtelecom Clicknet, a introdus o noua oferta, si anume: Va faceti abonament la Internet, si primiti discount la consolele Nintendo Wii. Acest discount poate ajunge pana la 100%, adica veti primi consola cadou.

In perioada 12 iunie - 15 august in magazinele Romtelecom se vor gasi zone demo special amenajate pentru a putea testa atat conexiunea la internet, cat si consola de jocuri. Astfel de zone vor fi amenajate si in cadrul festivalului de muzica B'estfest, intre 1 si 5 iulie.

wiia.jpg

Ei bine, Romtelecom va oferi fara costuri aditionale o consola de jocuri Wii, noilor clienti, persoane fizire, pentru abonamentele de internet broadband, cu viteze de 6 MBps in cazul contractelor pe 3 ani; 8 MBps in cazul contractelor pe 2 ani; si 20 MBps pentru contractele pe un singur an.

Abonamentele cu viteze de 2 si 4 MBps, vor beneficia de un discount cu pana la 59% in comparatie cu pretul de lista.

asdsada.png

Preturile abonamentelor la internet au preturi ce variaza intre 9,52 € pe luna pentru o viteza de 2 MB respectiv 46,61 € pentru o viteza de 20 MBps.

Aceasta oferta include activarea gratuita a serviciului si reduceri de pana la 68% pentru preturile modemurilor.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...

Posted

deci sincer ..eu va zic am internet de la clicknet si mi se pare o totala dezamagire .. abea astept sa se incheie contractul !!! nu stiu cum e in restul tarii dar aici ( Zarnesti , Brasov :D ) e aiurea rau ,,,cand e vreme urata ..gen tunete , fulgere "pica " ... si nu numai ... nu stiu ce parere aveti voi dar eu cred ca e total aiurea . cu tot cu promotiile lor cu laptop , consola sau ce o fi ... e aiurea ..nu prea se merita. voi ce ziceti ?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Si eu stiam ca stau cam prost la capitolul "uptime", probabil, totusi vor mai lucra la acest factor. Totusi, tu esti din Brasov si s-ar putea sa nu se fi concentrat prea mult pe zonele din afara Bucurestiului.

Daca are altcineva un abonament de la ClickNet, si doreste sa lase o mica evaluare, cred ca va fi mai in masura decat mine sa ofere detalii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pai daca nimeni nu se concentreaza pe zonele din afara Bucurestiului ,ce mai iese ?Inteleg si eu ca e capitala dar totusi ...

aici in oras mai este un ISP ... RDS . Am prieteni si colegi care au internet de la RDS si mi-au zis ca este mult mai bun ca sa zic asa . Am observat si eu ,viteza de download si upload nici nu se compara , acum nu stiu ce sa mai zic . Ziceti si voi ce credeti ?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

dragi mei eu sunt din capitala tari,si am clicknet,tin sa anunt spre dezzamagirea restului tari ca in bucuresti netul e bun la clcik net,viteza de mers pe net,exact cum spun asa sa se inteleaga ,este f buna,numai ca la downloadat(upload) la fiecare viteza este limitata la cat iy este adresata si nu poate depasi mai mult decat are dreptul.am 6Mb pot downloasa cu maxim 650 de kbs un film melodie sau orice altcea,dar daca cealalta persoana avea net bun sau nu era ocupata am tras si in 1 minut melodia sau 5 minute.un film il trag intre 20 si pana la 40 de minute,iar pe torent un film il trag si in 30 minute dar si in 1 ora.depinde de sursa de unde iau filmul.ptr un jok 1-2 ore.pot zice ca niki in buucresti nui pus la punct reteaua dar se fac lucrari de modernizare si alte chesti fata de restul tariasa ca bianca si cat ptrrestul ce au clicknet,tine si de reteaua romtelecom din orasul lor si de aici se delimiteaza si retele dintre orase si tot asa mai departe.deci nu va asteptati decat peste ceva ani sa fie f bine.noua in bucuresti nu ne cade netul la niki un fulger niki alte chesti.acuma de 2 zile mi se misca nasol netul un pik il simt,si cand il simt stiu ce vb ptr ca stiu cat de frumos si bine intru pe paginile de net si cand in acelasi timp downloadez,si atunci cand se misca mai greu si face figuri.:)alte intrebari?

Posted

Sunt pe RDS de vreo 2 ani si nu mi-a picat deloc, vorbesc serios... nici macar o singura data nu mi-a picat netu` de la ei si merge perfect :D

P.S. Sibiu aici :)

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.