Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acum cateva zile am cotrobait prin debara dupa o piesa si am vazut mai multe piese de calculator unele defecte altele functionale. Le`am pus pe toate cap la cap si am facut un pc slabut cu procesor de 400mhz, 130 memorie CDram, hard de 80gb, si o placa nvidia mx440 de 64mb. La placa video e problema; am instalat driverul pentru placa video si nu imi ia driverul si cred ca e problema de la control panel/administrative tools/services. Acolo am gasit nVidia Display driver si era dezactivat (stop). Am incercat sa ii dau start si imi da o eroare de genul "Could not strart the nVidia Display Driver Service service on Local Computer. This service did not return an error. This could be an internal Windows erroror an internal service error. If the problem persist , contact your system administrator. Ce este de facut? Va rog ajutati`ma. :((:((:((

post-12119-1245826852_thumb.jpg

• 1 month later...

Posted

Incearca alt driver.. pentru ca e posibil ca driverul respectiv sa fie dezactivat chiar de sistemul de operare pentru ca genereaza probleme.

De ce nu incerci un linux micut pe configuratia aia.. cred ca s-ar misca mai bine..

Succes!

Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.